Horoscop zilnic 6 mai 2020. Capricornii au nevoie de o pauză urgentă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Te descurci astăzi cu cheltuieli minime. Partenerul este cel care va susține cheltuielile și vă consulțati cu privire la destinația unor sume de bani. În discuție intră și concediul de vară, dacă să stabiliți o perioadă anume, de ce sumă aveți nevoie sau dacă renunțați.

Taur

Astăzi este o zi bună să închei un parteneriat, dar și să petreci timpul cu partenerul de viață, în partea a doua a zilei, mai ales dacă aveți de sărbătorit un eveniment important pentru voi. Luați legătura prin videocall și cu rudele aflate departe. Sunteți bucuroși să primiți vești bune. 

Gemeni

În mod normal, contextul astral de astăzi te-ar îndemna să te ocupi de o serie de sarcini restante de la locul de muncă, însă pot să apară unele situații neașteptate, care să dea peste cap programul normal de lucru.

Rac

Configurația astrală de astăzi anunță evenimente în planul amoros, dar și în valorificarea unei vocații. Este susținută și creativitatea și lucrul cu copiii sau în mediu educațional. Totodată, ai dispoziție de studiu și de a te informa în domeniile care te pasionează.

Leu

Astăzi, îți oferi ajutorul unuia dintre părinți, care are o problemă de rezolvat și nu poate ajunge să rezolve niște chestiuni administrative ale locuinței, pe care le rezolvi tu online foarte ușor.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce idei originale, care prind la public dacă lucrezi în marketing, PR, vânzări sau presă. Se anunță o zi activă în planul profesional și le implementezi cu succes.

Balanță

Gășești, astăzi, niște oferte bune pentru o serie de lucruri de care ai nevoie în casă și și nu vrei să le ratezi, așa că le achiziționezi. În partea a doua a zilei, este posibil să te confrunți cu unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul.

Scorpion

Înregistrezi un succes astăzi în sfera socio-profesională. Aprecierea șefilor pentru activitatea din ultima lună te încântă, mai ales că vrei să crești și mai mult. În partea a doua a zilei, se recomandă prudență în tot ce transmiți, pentru că există situații în care unii interlocutori nu vor înțelege exact ce vrei să transmiți.

Săgetător

Ai parte de o surpriză la locul de muncă. Un fost coleg de serviciu îți face o propunere tentată de a colabora într-un proiect care te poate lansa într-un domeniu în care nu ai mai lucrat. O schimbare de registrul ți-ar prinde bine!

Capricorn

Ești nevoită să-ți iei o zi de concediu. Un prieten te ajută, astăzi, într-o problemă cu niște încurcături administrative. Deși ești nevoită să faci mai multe deplasări, rezolvi totul nesperat de repede.

Vărsător

Recomandarea zilei de astăzi este să te ocupi de activități care implică promovarea sau prezentarea unor idei în cadrul ședințelor cu șefii. Traversezi o perioadă în care cariera este pe primul loc pentru tine și faci orice să te afirmi.

Pești

Ai nevoie de o schimbare în carieră și încep să apară tot felul de semne. Ți se propune implicarea în diverse proiecte, însă vei alege un proiect umanitar. Din punct de vedere financiar nu ești mulțumită, însă vei avea alte satisfacții.

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate

 

related posts