Horoscop zilnic 6 mai 2021. Scorpionii trăiesc emoții profunde alături de iubit, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 6 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

După câteva zile în care ai fost activă, acum vine rândul să te odihnești, mai ales la nivel psihic, unde ai fost foarte solicitată. Totodată, poți avea și o reflecție, să găsești o soluție într-o chestiune sentimentală sau care are legătură cu copiii, dacă ești părinte.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce susținere din partea prietenilor într-un proiect personal sau în ceva de întreprinzi, care are legătură cu casa, căminul, familia. Relația cu șefii este bună, însă s-ar putea să fii nemulțumită din punct de vedere financiar și să vrei o schimbare de direcție.

 

Gemeni

 

Astăzi, primești vești de la șefi, legate de activitatea profesională și de schimbările care vor avea loc de la începutul lunii viitoare. Deși ar trebui să fii surprinsă, te așteptai la modificările anunțate și decizi să cooperezi cu ele, mai ales că ți se îmbunătățesc condițiile de lucru.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște lecții de viață. Ești preocupată de a-ți pune la punct un plan personal, de a urma niște cursuri pentru a putea face o schimbare de job, chiar de domeniu de activitate. În partea a doua a zilei este posibil să-ți ții la credințele și convingerile tale atunci când ți se impugn niște lucruri cu care nu ești de acord.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi are legătură cu situația financiară. Vrei să pui în ordine niște acte, documente sau mergi la notar pentru a te interesa de cum trebuie să procedezi într-un context financiar, în așa fel încât să fii cu toate documentele la zi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele dezamăgiri din partea partenerului sau a unor persoane cu care desfășori activități. Totuși, vei fi susținută moral de cineva din străinătate, o rudă sau un prieten de care te-ai apropiat mai mult în ultima perioadă.

 

Balanță

 

Unele tensiuni care au apărut la locul de muncă au dispărut ca prin minune și astăzi îți poți desfășura liniștită activitatea. Ai intuiție în rezolvarea unor chestiuni financiare. Posibil să faci o donație sau să ajuți pe cineva care are nevoie de sprijin financiar.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce oportunități de a-ți valorifica un talent. În sfera sentimentală, ai parte de sensibilitate și emoții profunde alături de partener. Dacă ești singură, te bucuri de prezența unei persoane cu care petreci clipe romantice.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, dialogul cu părinții să fie armonios. Poate și pentru faptul că ai învățat din unele greșeli și nu vrei să mai intri în dispute cu aceștia din orice lucru mărunt. Cooperați într-o chestiune gospodărească și rezolvați într-un final o situație care trebuie rezolvată de mai mult timp.

 

Capricorn

 

În afara faptului că ești deranjată de o situație care a apărut în relația cu un prieten cu care desfășori o activitate profesională, lucrurile merg bine la serviciu și în toate activitățile curente. În partea a doua a zilei, pot să apară vești, care să te surprindă sau să-ți dea peste cap planurile.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Îți faci niște socoteli și mergi la cumpărături pentru că ai musafiri în weekend. S-ar putea să deschizi un subiect privind o mutare sau un schimb de locuință pe care ai vrea să îl faci, însă întâmpini rezistență din partea unui membru al familiei.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru o negociere salarială, pentru obținerea unei funcții sau trecerea pe un alt post la serviciu. În relațiile personale, dai dovadă de sensibilitate și ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, căruia îi pregătești o seară romantică.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Benny Adegbuyi - ”Mi-e antipatic rau Dani Mocanu”

related posts

Modifică setările cookies