Horoscop zilnic 6 mai 2022. Racii obțin o mărire salarială sau un bonus, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 6 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși ziua se anunță cu multe chestiuni gospodărești sau preocupări pentru casă și familie, contextul astral aduce experiențe neașteptate în planul relațiilor, care-ți vor aduce zâmbetul și fericirea. În planul financiar, ai putea să te aștepți la unele cheltuieli neprevăzute sau închei o colaborare, care vine printr-un prieten.

 

Taur

 

Luna îți traversează și astăzi casa comunicării și va intra într-un aspect dizarmonic cu Venus, guvernatoarea ta. S-ar putea să te exprimi mai agresiv și să nu-ți poți controla impulsurile pentru a-ți îndeplini un obiectiv. Te simți independentă și plină de inițiative, dar nu uita că o doză de înțelepciune ai nevoie pentru a nu face greșeli și strica toată munca în care ai investit!

 

Gemeni

 

Cu Luna în casa banilor, s-ar putea să te preocupe cheltuielile, plata utilităților, returnarea datoriilor, dar și recuperarea unor sume de bani, pe care le-ai împrumutat. Posibil, în partea a doua a zilei, să cheltui o sumă de bani pentru tine, să investești în garderobă sau să mergi la un salon de înfrumusețare.

 

Rac


Se anunță o zi favorabilă dialogurilor cu șefii, propunerilor și proiectelor pe termen lung. La serviciu, cooperezi foarte bine cu echipa din care faci parte și găsiți soluții de finanțare pentru un proiect nou. Din punct de vedere financiar ești mulțumită, pentru că ai reușit să obții o mărire salarială sau un bonus/niște beneficii în plus.

 

Leu


Astăzi, ai intuiție într-o chestiune financiară. La serviciu, lucrurile merg în direcția dorită de tine, chiar dacă este posibil să apară niște tensiuni/conflicte și poate și scântei. În cuplu, este posibil să apară niște discuții, dacă partenerul se eschivează de la chestiunile gospodărești, care îi revin.

 

Fecioară

 

Încearcă, astăzi, să fii mai apropiată de prieteni, de persoanele dragi, care, deși nu-ți spun că au nevoie de suport moral, au mare nevoie de tine. Din punct de vedere profesional, recomandarea astrelor este să profiți de toate momentele favorabile, care se ivesc în planul carierei. Nu-ți face probleme în plus și nu pleca urechea la bârfe!

 

Balanță

 

La serviciu, ești activă și plină de entuziasm, lucru care s-ar putea să vină la pachet cu noi responsabilități. În planul relațional, ai dispoziție și impuls pentru un nou început. În planul financiar, s-ar putea să iei decizii importante și să-ți asumi niște riscuri.

 

Scorpion

 

Astăzi, se anunță o zi destul de solicitantă, pentru că va trebui să te împarți între serviciu și viața personală. Posibil să lucrezi peste program, însă efortul îți va fi răsplătit la un moment dat, pentru că vei fi apreciată. În partea a doua a zilei, s-ar putea să discuți cu cineva apropiat, despre o despărțire, care te va afecta, chiar dacă nu ești implicată personal.

 

Săgetător

 

Astăzi, faci un efort și organizezi bugetul pe lunile viitoare, deoarece se apropie vacanța și ar fi indicat să strângi o sumă de bani. Posibil să apară și unele cheltuieli neprevăzute, dar tot vei rămâne cu ceva bani în conturi, dacă știi să te organizezi și să renunți la cheltuielile inutile.

 

Capricorn


Astăzi, ai impresia că viața ta a intrat pe un făgaș monoton și ai nevoie de activități, care să te binedispună și să îți aducă satisfacții. Așadar, dacă faci parte dintr-un cuplu, îi propui partenerului diverse activități, pe care să le aveți în vedere în perioadă următoare. Dacă ești singură, încerci să ieși mai mult, să socializezi.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă sectorul muncii și starea de sănătate a ta sau a cuiva din familie. Ai noroc că poți termina cu bine tot ce începi la serviciu. În partea a doua a zilei, Luna și Uranus, guvernatorul tău, te susțin în buna funcționare a treburilor casnice și membrii familiei nu pot să nu observe spiritul tău organizatoric.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii, activități de creație sau valorificarea unei pasiuni. Pentru că Luna intră într-un aspect favorabil cu Uranus, din casa comunicării, s-ar putea să rezolvi sau să lămurești niște probleme mai vechi.

 

 

related posts

Modifică setările cookies