Horoscop zilnic 6 martie 2018. Gemenii isi indeplinesc o dorinta, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 martie 2018.


BERBEC

Esti pusa pe cautat cadouri si atentii, iar cel pentru o persoana draga tie te ingrijoreaza cu adevarat. Nu te lasi pana cand nu gasesti inspiratia de care ai nevoie si te ocupi de toate celelalte lucruri pe care le ai de facut doar atunci cand ai incheiat cumparaturile.

TAUR

Astazi lasi impresia ca nu vrei prea tare sa socializezi. Tinzi sa petreci foarte mult timp singura si sa raspunzi monosilabic celor care iti cauta compania. Incearca sa nu creezi, totusi, o senzatie neplacuta celor dragi.

GEMENI

Astepti de mult timp sa primesti o veste sau sa ai ocazia de a te bucura de ceva ce iti doresti. Astazi se intampla, in sfarsit, ceea ce visai, iar intreaga zi este una cat se poate de buna pentru tine.

RAC

Ai de rezolvat o problema care te streseaza deja de cateva zile bune, asa ca iti dedici intreaga zi acesteia.Nu toata lumea din jurul tau va intelege ca esti ocupata si vor exista momente in care vei fi nevoita sa te imparti intre mai multe task-uri, care te pot duce spre extenuare fizica. 

LEU

Astazi iti propui sa nu irosesti nici macar un singur minut din timpul pe care il ai, asa ca rezolvi foarte multe dintre treburile pe care le aveai planificate chiar pe mai multe zile. Urmeaza insa si odihna, imediat ce vei simti ca te-ai mai eliberat de presiunea responsabilitatilor.

FECIOARA

Cineva reuseste sa iti atraga atentie intr-un mod in care te nedumereste chiar si pe tine. Simti o atractie greu de ignorat fata de o persoana complet noua in viata ta, iar asta se intampla chiar daca esti deja intr-o relatie. Nu inseamna insa ca vei da curs acestor impulsuri.

BALANTA

Ai parte de o zi foarte linistita, iar locul de munca pare mai degraba un loc de relaxare, astazi. Ai rezolvat foarte multe dintre lucrurile pe care le aveai de facut, inca de zilele trecute, asa ca acum te bucuri de timpul liber pe care il ai si care nu apare foarte des in viata ta profesionala.

SCORPION

Astazi decizi sa te axezi mai mult pe hobby-urile tale si sa lasi munca de birou pe locul doi. Te simti nesatisfacuta de rasplata muncii tale, asa ca incepi sa investesti mai mult in micile pasiuni pe care le-ai ignorat pana acum.

SAGETATOR

Astazi vei fi surprinsa de o persoana care alege sa se destanuie in fata ta. Desi nu erati atat de apropiate pe cat pare acum, simte nevoia sa iti povesteasca lucruri personale si iti cauta sfatul, iar tu vei face tot ce poti pentru a nu dezamagi in vreun fel.

CAPRICORN

Poti primi o surpriza din partea persoanei iubite sau din partea unei prietene foarte apropiate. Un cadou intarziat sau un martisor ceva mai consistent reuseste sa iti faca ziua mai buna si sa te faca sa te simti importanta in viata cuiva.

VARSATOR

Astazi primesti noi responsabilitati legate de job, care te fac sa te panichezi, initial. Incearca sa iei totul cu mult calm, pentru ca ce e intampla acum este in beneficiul tau, iar rasplata nu va lipsi.

PESTI

Astazi te faci remarcata mai mult ca oricand. Te trezesti cu un chef de viata iesit din comun si asta se va vedea la fiecare pas pe care il faci. in plus, delicatetea de care dai dovada in relatiile cu ceilalti te va ajuta sa creezi o impresie de zile mari, unor persoane noi din preajma ta.

related posts

Modifică setările cookies