Horoscop zilnic 6 martie 2019. Berbecii primesc o cerere în căsătorie, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 6 martie 2019.


Berbec

Ziua de astăzi va fi plină de evenimente pozitive. Probabil, cineva îți va spune că nutrește anumite sentimente pentru tine. S-ar putea ca unele native să primească azi o cerere în căsătorie. De asemenea, situația financiară arată foarte bine. 

Taur

Este recomandat să ai grijă la bani, există riscul să fii înșelată de o persoană necinstită. De asemenea, este posibil să ai cheltuieli neașteptate pentru că s-a stricat ceva în casă sau o rudă are nevoie de un consult medical. Restul zilei nu îți mai aduce surprize neplăcute. 

Gemeni

Te bucuri de o dispoziție de zile mari, însă este posibil ca evenimente misterioase să îți încurce puțin planurile. Nu te împotrivi soartei. Cel mai decent lucru pe care îl poți face este să amâni cheltuielile mari, întâlnirile importante sau recunoașterea unor sentimente. 

Rac

Este recomandat să cedezi în fața persoanei iubite, fără să-ți fie teamă că atitudinea ta va fi interpretată drept o slăbiciune.  Chiar dacă pierzi o luptă, poți câștiga războiul. Dacă ești obosită după o zi grea, încearcă să te răsfeți puțin.

Leu

Te vei simți excesiv de optimistă astăzi. Este posibil ca, la un moment dat, să fii acuzată de lipsă de tact. Încearcă să-ți temperezi ambițiile și să nu provoci invidii. Această zi este pentru propice pentru călătorii de afaceri.

Fecioară

Astăzi, orice își propui își reușește. De asemenea, trebuie să renunți la pesimism și la sursele de iritare. S-ar putea să stârnești interesul persoanelor de sex opus.

Balanță

Ziua va fi mult mai bună dacă înveți să te bucuri de lucrurile mici: zâmbetul unui copil, un peisaj frumos, îmbrățișarea unui prieten. Este posibil să simți invidie față de succesul altor persoane, dar nu este cazul. 

Scorpion

Astăzi, poți spera să ai succes în afaceri, dar și noroc când vine vorba de bani. Dacă ești în căutarea dragostei, vei fi încântată îți faci cunoștințe noi și interesante. Dacă ești într-o relație, ar trebui să apreciezi momentele speciale alături de cel drag. 

Săgetător

Ziua de astăzi promite o stare romantică accentuată. Există posibilitate ca viața personală și cariera să se întrepătrundă astăzi. Acum este timpul să îți faci relații noi în toate sferele vieții. Evită oamenii lacomi, alcoolul și mâncărurile exotice. 

Capricorn

Este posibil ca astăzi să fii nevoită să te bazezi pe propriile forțe când vine vorba de afaceri. Dacă nu ești într-o relație, ar trebui să cunoști o persoană care să îți facă ziua mai frumoasă. 

Vărsător

Ziua de azi ar putea să fie ușor dezamăgitoare. Există riscul ca cineva care ți-a promis sprijinul să nu se ridice la înălțimea așteptărilor tale. S-ar putea să ai ocazie să-ți reanimezi relația sentimentală sau căsnicia.

Pești

Ziua de astăzi poate fi extrem de satisfăcătoare. Este foarte posibil să rezolvi o dispută de lungă durată, să câștigi o competiție sau să primești laudele unui personaj important, mai în vârstă decât tine. Seara, ai putea să fii invitată la o cină romantică.

Vezi și: Selly, despre prima sa experiență sexuală

related posts