Horoscop zilnic 6 martie 2020. Scorpionii au decepții și dezamăgiri în dragoste, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 6 martie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți petreci ziua împreună cu partenerul departe de toată agitația. Vreți să fiți doar voi și puteți sta acasă să vă odihniți sau să plecați de astăzi undeva într-o stațiune montană, la relaxare.

Taur

În prima parte a zilei afli că diseară ai musafiri, vizita neanunțată a unor rude din alt oraș. Așadar, pleci mai repede de la serviciu, mergi la cumpărături și fugi acasă să gătești ceva repede. La serviciu ai noroc că este o zi mai liniștită.

Gemeni

Contextul astral de astăzi, când Luna traversează sectorul care indică comunicarea, schimbul de idei, deplasările, cumpărăturile, acumularea de cunoștințe, te invită să-ți programezi ședințe cu colegii și șefii și deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative. Ai noroc că rezolvi tot ce ți-ai propus și nu mai întâmpini probleme ca în alte dăți.

Rac

Astăzi încerci să recuperezi o sumă de bani de pe o excursie care ai achiziționat-o în urmă cu câteva luni. A apărut ceva neprevăzut și ai nevoie de acei bani, așa că faci tot ce-ți stă în putere să-ți recuperezi banii. Totodată, dacă ai în plan o negociere salarială, ar fi bine să o amăni, că nu este o zi potrivită.

Leu

Configurația astrală de astăzi te invită să iei decizii de natură financiară care privesc jobul tău de acum. Nu mai ești mulțumită de cât câștigi și vrei să inițiezi un dialog cu șefii pentru a obține o mărire salarială.

Fecioară

Deși ești dezamagită în planul relațiilor și nu ai o dispoziție prea bună de a relaționa, totuși ești singura care sari în ajutorul colegilor când apar sarcini în plus la serviciu. Posibil pe seară să te caute cineva, care să te invite în oraș.

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să continui proiectele începute cu câteva luni în urmă. Acționezi cu mult curaj și încredere și ai șansa să primești oferte generoase. Ești deschisă tuturor oportunităților care vin spre tine.

Scorpion

În planul sentimental există posibilitatea să apară decepții și dezamăgiri, așa că mai bine redirecționează-ți energiile spre învățat. Mergi la un curs, seminar, la bibliotecă și pregătește-te pentru un examen important pe care trebuie să îl susții în perioada următoare. Nu de alta, dar te va ajuta în sectorul profesional mai târziu.

Săgetător

Astăzi pot să apară neînțelegeri în urma comunicării cu membrii familiei, în special cu persoanele mai în vârstă, cărora te oferi să le ajuți. Motivul poate fi diferențele de mentalitate dintre generații. Lasă de la tine și încearcă să rezolvi, fără să intri în prea multe conflicte!

Capricorn

Contextul astral de astăzi predispune la preocupări pentru banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau banii și bunurile provenite dintr-o moștenire. Discuți cu partenerul despre cum ați putea investi o parte din sumele pe care le dețineți.

Vărsător

Ești pe cale astăzi să declanșezi o criză în relație, poate și pentru faptul că ai reacții bruște și nu-ți controlezi cuvintele. Chiar dacă ai multe de făcut la serviciu și te simți de multe ori copleșită, totuși încearcă și controlează-ți reacțiile!

Pești

La serviciu vrei să te implici într-un proiect nou, dar care îți va lua foarte mult timp. Ai putea să mergi la șefi și să încerci să obții o mărire salarială sau un bonus la final de lună pentru orele state peste program!

 

related posts

Modifică setările cookies