Horoscop zilnic 6 martie 2021. Balanțele întâmpină probleme de sănătate pe fond de stres, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 6 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ai în plan să faci o vizită unor rude, părinților, astăzi nu este o zi favorabilă pentru că riști să intri în conflicte de idei. Contextul astral este favorabil întâlnirilor cu prietenii sau pentru a face planuri de viitor cu partenerul de viață. Posibil să primești propuneri interesante de proiecte.

 

Taur

 

Deși este o zi de weekend, primești un telefon de la cineva, care îți face o propunere pentru un proiect important în carieră. Ai șansa să te afirmi sau să continui obiectivele pe care ți le-ai propus la începutul anului.  În partea a doua a zilei, intri în conflict cu un prieten din cauza unei chestiuni financiare.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să faci ceva pentru serviciu, să termini o situație pe care șefii o asteaptă la începutul săptămânii viitoare. Din cauza acestui lucru, vei intra în dispute cu partenerul de viață care-ți reproșează faptul că-ți dedici mai mult timp serviciului. Totuși, în partea a doua a zilei, ieșiți în oraș și încerci să-l împaci.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile curente ale gospodăriei. Posibil să fii pe fugă toată ziua din lipsa timpului, mai ales dacă pregătești o plecare în afara orașului, o delegație sau ți-ai luat câteva zile libere pentru a-ți vizita niște rude.

 

Leu

 

Îți dorești astăzi să petreci mai mult timp cu partenerul de viață sau dacă ești părinte, cu copiii. Este o zi intensă în planul afectiv sau pentru petrecerea timpului cu activități relaxante. Găsești metode noi și originale de recreere.

 

Fecioară

 

Deși contextul astral te îndeamnă să te ocupi de casă și chestiunile administrative, astăzi este o zi dinamică la locul de muncă, cu evenimente neașteptate. Relația cu partenerul de viață ar putea să se mai îndrepte dacă faci eforturi să-I acorzi mai multă atenție.

 

Balanță

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce un dialog cu cineva apropiat sau sfaturi utile în sfera sentimentală sau care privesc relația cu copiii. Posibil să apară niște probleme de sănătate din cauza stresului și a suprasolicitării și recomandarea astrelor este să delegi din treburi, să iei o pauză, să te reechilibrezi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Ai ocazia să iei unele decizii care privesc locuința. Beneficiezi de un plus de energie pe care îl poți folosi în relația de cuplu, însă relația cu partenerul poate fi mai dificilă din cauza unor erori de comunicare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi predispune la conflicte și neînțelegeri cu unii membrii ai familiei. Dacă vei știi să apelezi la diplomație și comunicare, vei reuși să ai niște schimburi de idei cu aceștia. Posibil partenerul de viață să fie cel care-ți atrage atenția unde ai greșit și la faptul că ai emis judecăți pe fondul unei stări de confuzie și a unor informații incomplete.

 

Capricorn

 

Contextul astrologic din această perioadă nu este favorabil comunicării în sfera sentimentală, pentru că se pare că ești confuză. Trebuie să lași timpul să mai treacă pentru a putea să legi din nou punți de comunicare cu partenerul. În ce privește planurile financiare, ai putea să-ți îmbunătățești veniturile printr-o idee de proiect, care de prim moment nu pare realizabilă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deschidere spre dialog spontaneitate, schimburi de idei și cooperare cu persoane cu care ai aceleași obiective. Ai ocazia să-ți faci noi cunoștințe și să programezi o călătorie. Primești o ofertă de a te implica într-un proiect umanitar.

 

Pești

 

Posibil contextul astral de astăzi să-ți aducă o stare de confuzie legată de activitățile tale de natură profesională sau de relația cu superiorii. Totodatăm, vei avea niște revelații legate de relația cu membrii familiei, poate cu unii membrii cu care ai tensiuni mai dese. Simți că nu se mai termină un război psihologic, însă poți găsi o soluție, să obții echilibru emoțional de care ai nevoie.

 

 

Selly aruncă vina amenzii pe Tzancă Uraganu!

related posts

Modifică setările cookies