Horoscop zilnic 6 martie 2022. Gemenii găsesc iubirea într-o relație la distanță, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 6 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, și Venus ajung în zodia Vărsător. Prin urmare, se activează sectorul prietenilor, grupurilor, organizațiilor, viața socială și planurile de viitor. Vei face tot ce-ți stă în putere pentru a-și pune ideile și planurile în acțiune. Te vei implica în acțiuni umanitare și vei coopta și prietenii, dar și partenerul în aceste acțiuni.

 

Taur


Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, împreună cu Marte, planeta acțiunii, ajung în zodia Vărsător. Folosește-te de oportunitățile care vin spre tine, pentru că ai toate șansele să fii susținută în carieră! Marte te va impulsiona să faci schimbări în carieră, să pui lucrurile în mișcare într-un mod neașteptat.

 

Gemeni


Tranzitul lui Venus și a lui Marte prin zodia Vărsător, începând de astăzi, va activa sectorul conștiinței, înțelepciunii, educației superioare, activităților editoriale, studiile, schimburile de experiență profesională și relațiile cu străinătatea. Dacă ești singură, Venus îți poate aduce iubire și relații la distanță.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus și a lui Marte în zodia Vărsător, pe sectorul intereselor financiare și a relațiilor intime. În planul financiar ai idei originale și vei prinde ocazii profitabile de a-ți mări veniturile, iar în dragoste ești dispusă să acorzi mai multă libertate partenerului de cuplu.

 

Leu

 

Intrarea lui Venus și a lui Marte în zodia Vărsător, începănd de astăzi, în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor, va aduce o perioadă bună în cuplu, dar și-n proiectele profesionale. S-ar putea să-ți dai seama, în această perioadă, cum îți dorești să arate viitorul alături de partenerul de cuplu sau de un partener, dacă ești singură.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat muncii, relațiilor cu colegii, colaborările extraprofesionale, relațiile cu persoanele cu care desfășori activități, va fi tranzitat de către Marte, planeta acțiunii, și Venus, planeta care-ți guvernează banii munciți. Așadar, poți face bani, în perioada următoarea, dintr-o activitate pe cont propriu sau o colaborare care apare neașteptat.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, și a lui Marte în zodia Vărsător, în sectorul iubirii, romantismului, aventurii, copiilor, creativității, pasiunilor. Așadar, evenimente neașteptate pot să apară în planul sentimental, în relațiile cu copiii dacă ești părinte sau într-un proiect personal pe care îl ai în derulare.

 

Scorpion

 

Intrarea lui Venus și a lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Vărsător, în sectorul vieții de familiei, căminului și spațiului de locuit îți va aduce preocupări pentru a-ți aranja spațiul de locuit astfel încât să te simți bine acasă. Posibil să-ți reamenajezi și spațiul de lucru, dacă lucrezi în regim de telemuncă. 

 

Săgetător

 

Sectorul asociat gândirii și comunicării intră în vizorul tău de astăzi, odată cu tranzitul lui Venus și a lui Marte în zodia Vărsător. Urmează o perioadă în care vei încerca să te organizezi în toate domeniile vieții și mai ales, să-ți îmbunătățești toate aspectele vieții pe termen lung. Gândești mult mai clar și cooperezi cu registrul astral.

 

Capricorn


Registrul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus și a lui Marte în zodia Vărsător, în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, crește interesul pentru administrarea  finanțelor, pentru mărirea veniturilor. Banii vin în conturile tale, dar și pleacă, pentru că vei face multe gesturi de caritate. Atenție și la impulsurile de moment, din cauza cărora să iei decizii greșite din punct de vedere financiar!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, și Marte, planeta acțiunii, ajung în zodia ta. Așadar, te poți pune în valoare cu ideile originale și gândirea rațională și orietată spre viitor. Venus îți pune în valoare farmecul, așa că te vei face plăcută tuturor. Totodată, vei avea dispoziție de flirt și aventură.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus și a lui Marte în zodia Vărsător, în sectorul subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care vei încerca să rezolvi problemele altora, să dai o mână de ajutor acolo unde nevoie, să vii cu un sfat, o soluție, o idee. Evenimente și situații din trecut vin spre tine și te răscolesc, așa că va fi nevoie să-ți ții mintea ocupată.

related posts

Modifică setările cookies