Horoscop zilnic 6 noiembrie 2016. Gemenii au probleme in cuplu, iar Racii sunt activi pe plan social


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 noiembrie 2016.


BERBEC

Dintre noii cunoscuti e posibil sa-ti atraga atentia in mod special o persoana care te va determina sa iti pui la bataie toate armele de seductie. Desi relatia pare imposibila, nu te lasi descurajata.

TAUR

Evenimentele care se vor petrece astazi vor aduce Taurilor multa distractie, energie si diverse oportunitati. Iti va face bine si o plimbare prin parc sau chiar o serie de cumparaturi. E o zi propice pentru relaxare si facut planuri de viitor.

GEMENI

Te certi cu partenerul dintr-un motiv absolut stupid. Ca in fiecare cuplu, micile neintelegeri se transforma din tantari in armasari si e posibil chiar sa ajungeti sa considerati ca e mai bine sa incheiati relatia.

RAC

Ai un farmec aparte si este posibil sa primesti multe complimente, din partea celor cu care interactionezi. Nu va fi nimic in neregula daca iti subliniezi aspectul natural astazi. Ar trebuit sa fii mai activa, sa socializezi mai mult si sa faci noi conexiuni.

LEU

Te afli in centrul atentiei si tocmai acum este posibil sa dai gres daca nu te concentrezi cum trebuie. Ai grija la efortul fizic exagerat pe care il faci, caci s-ar putea sa aiba un impact negativ asupra sanatatii tale.

FECIOARA

Generozitatea de care dai dovada nu are limite. Ai tendinta de a cheltui foarte multi bani pe lucruri de care nu te folosesti, dar si de a face cadouri scumpe unor persoane destul de importante pentru tine.

BALANTA

Este o zi minunata pentru a socializa cu ceilalti. In cele mai multe cazuri, comunicarea va avea loc intr-un mediu confortabil si convenabil, iar tu o sa te simti in largul tau. Pe parcursul zile, iti vei fermeca, la propriu, interlocutorul cu bogatia cunostintelor generale de care vei da dovada .

SCORPION

Este o zi favorabila pentru intalniri. Nu vei fi lipsita de sprijin pe parcurusl zilei. Daca trebuie sa pleci la drum pentru realizarea unor sarcini, nu te ingrijora, acesta va fi usor si placut, deoarece vei gasi pe cineva dragut care sa te insoteasca. Este, de asemenea, un moment favorabil pentru dezvoltarea si promovarea afacerilor persoanele.

SAGETATOR

Ai o atitudine ostila fata de oricine are o parere diferita fata de a ta. Nu esti deloc permisiva si ai tendinta sa respingi tot ceea ce nu este pe gustul tau. Incearca sa fii mai relaxata si sa iei in calcul si variantele celorlalti, chiar daca sunt diferite de ale tale.

CAPRICORN

Ai tendinta de a ignora partenerul, care tanjeste dupa afectiunea ta. Incearca sa iti faci timp si pentru nevoile lui, daca tii la aceasta relatie. Desi esti ocupata , ar trebui sa ii oferi si lui atentia de care are nevoie.

VARSATOR

Va fi dificil pentru tine sa rezisti farmecului partenerului. Ar trebuit sa pastrezi totusi pentru tine micile nemultumiri si sa nu cazi in asteptari exagerate din partea partenerului. Acestea pot fi mai mari decat este posibil in viata reala. Bucura-te de micile placeri ale vietii.

 PESTI

Nu esti in cea mai buna dispozitie, iar lucrul acesta ii face pe cei din jurul tau sa te evite. Esti irascibila si le spui tuturor verde in fata exact ceea ce crezi despre ei, chiar daca nu sunt tocmai lucruri frumoase. Incearca sa fii un pic mai diplomata.

related posts

Modifică setările cookies