Horoscop zilnic 6 noiembrie 2020. Leii se confruntă cu disfuncții organice, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 6 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Recomandarea zilei de astăzi este să nu iei decizii importante, care privesc situația financiară și să eviți speculațiile! Comunicarea cu superiorii poate avea de suferit din cauza unor decizii pe care aceștia le iau și tu nu ești de acord cu ele.

 

Taur

 

Astăzi este recomandat să-ți consolidezi relațiile cu familia, cu rudele. Totodată, este un moment bun pentru a învăța lucruri noi, să-ți testezi cunoștințele, să studiezi sau să începi un curs de perfecționare profesională.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce încasarea unor sume de bani dintr-o activitate extraprofesională. Posibil cineva din grupul tău de prieteni să te recomande într-un proiect, de pe urma căruia vei putea să-ți mărești veniturile.

 

Rac

 

Posibil astăzi să ai parte de unele provocări care vor veni spre tine, din partea familiei. Ai greșit față de unul dintre membrii familiei și trebuie să-ți îndrepți greșeala. La serviciu se menține volumul mare de muncă și nici nu apuci să respiri, însă vrei cu orice chip să închei treaba înaintea terminării programului, pentru a nu fi nevoită să-ți iei de lucru și acasă.

 

Leu 

 

Intuiția te ajută astăzi să rezolvi niște chestiuni financiare, care au legătură cu locuința sau cu regimul unei locuințe. În ce privește starea de sănătate, posibil să te confrunți cu unele disfuncții organice, tulburări digestive pe fond de stres.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară unele evenimente neașteptate în cercul de prieteni sau apropiați și să fii dezamăgită cu privire la deznodământul unei situații. Iei decizia să te distanțezi o perioadă față de aceștia și să meditezi la ce ai de făcut în viitor.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să te concentrezi pe imaginea ta în fața celorlalți, pe felul în care ești percepută de colegi sau de superiori. În familie, vrei să îndrepți o situație în relația cu membrii acesteia, dar întâmpini blocaje. Gândește-te la acțiunile tale din trecut și încearcă să-ți revizuiești atitudinea!

 

Scorpion

 

Axa cunoașterii, a studiilor, a învățării, a acumulării de cunoștințe și a susținerii de teste și examene este activată astăzi. Posibil să-ți fie mai greu să acumulezi informație sau doar vei avea impresia, însă dacă vei renunța la atitudinea pesimistă, vei înregistra un succes. Dacă vei știi să folosești constructiv energia zilei de astăzi, aspectele vor merge în favoarea ta.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te consulți cu partenerul de cuplu pentru a stabili demersurile pe care le veți face în perioada următoare privind accesarea unui împrumut de la o instituție bancară sau să obții o finanțare pentru un proiect. Chiar dacă vei avea parte de blocaje și constrângeri de ordin material, nu te dai bătută și ești determinată să obții ce ți-ai propus.

 

Capricorn

 

Atenție astăzi la cum interacționezi cu partenerul de cuplu și cu rudele apropiate, pentru că există posibilitatea să nu picați de acord în ce privește administrarea unui patrimoniu, a căminului. Totodată, și în relația cu șefii sau autoritățile, te poți aștepta la unele blocaje sau constrângeri.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de serviciu, iar dacă lucrezi de acasă, prin telemuncă, vei avea timp să-ți rezolvi și o serie de chestiuni gospodărești. Atenție, însă, la dificultățile de comunicare pe care le poți avea în relația cu ceilalți! În planul profesional, poate exista întârzierea concretizării unor planuri.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația sentimentală, pentru educația copiilor sau pentru a-ți valorifica niște cunoștințe, a susține un examen și a obține un atestat sau o calificare. 

 

Mugur Mihaescu, dezvăluiri șocante despre colegii săi de emisiune. ”Martalogii aia... ce-am aflat despre ei!”

related posts

Modifică setările cookies