Horoscop zilnic 6 noiembrie 2021. Gemenii află lucruri neplăcute și își strică imaginea, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 6 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el în zodia Scorpion, alături de planetele din casa Scorpionului, care te susțin să faci schimbări importante în viață și să te ocupi de chestiunile și interesele financiare, dar și de subiectele sensibile ale vieții de cuplu.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul relațiilor, asocierilor, parteneriatelor și căsătoriei și aduce în prim plan rezolvarea unor chestiuni relaționale, discutarea, negocierea și apoi semnarea de contracte/parteneriate.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, pe casa muncii și a sănătății și alături de planetele din casa muncii, va dinamiza activitățile la locul de muncă, vine cu oferte, propuneri și organizare în sarcini, program și comunicare mai bună cu colegii. Atenție, nu sta prea mult la bârfe cu colegii pentru că este posibil să afli lucruri care nu te vor încânta! Posibil să-ți strici imaginea dacă te asociezi cu cine nu trebuie.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion, în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, copiilor,  creativități și valorificării unui talent. Așadar, Mercur te ajută, în următoarea perioadă, în exprimarea sentimentelor sau lămurirea unor chestiuni care privesc relația sau copiii.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion, în sectorul familiei, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Așadar, în următoarea perioadă te preocupă regimul unei locuințe, chestiuni administrative și lămurirea unor chestiuni familiale. Dacă vei știi să folosești energia celor trei planete, Mercur, Soare și Marte, fără să ai tendința să deții controlul, atunci lucrurile se vor rezolva.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării și a interacțiunilor cu ceilalți. Așadar, urmează o perioadă favorabilă în care sunt susținute comunicarea, scrisul, activitățile didactice, de publicare, vânzările, comerțul și negocierile.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din activități extraprofesionale. Ești invitată să-ți administrezi mai bine banii, poți negocia în favoarea ta și încheia colaborări și contracte profitabile.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Scorpion, în casa personalității și te ajută în planurile tale de viitor. Până pe 24 noiembrie, te ajută în strategii și planuri pe termen lung, în toate procesele de învățare, dar și în demonstrarea abilităților și experienței.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Scorpion, și până pe 24 noiembrie, se activează sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și meditației. După o perioadă de introspecție, ți se dă posibilitatea să elimini din viața ta relațiile personale sau profesionale toxice.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta care-ți guvernează casa muncii, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul planurilor de viitor. Așadar, până pe 24 noiembrie, îți lărgești cercul de prieteni, muncești mai bine în echipă la serviciu și ai multe dialoguri și idei în sfera profesională.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, se alătură Soarelui și lui Marte în zodia Scorpion, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, până pe 24 noiembrie, vino cu idei, propuneri, planuri și strategii de viitor și cere aprobări de la șefi!

 

Pești

 

Sectorul asociat călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență, perfecționării profesionale, sistemului de valori primește tranzitul lui Mercur, planeta comunicării. Așadar, până pe 24 octombrie, Mercur te ajută în toate procesele de învățare, asimilare, accesare de informații într-un domeniu de interes pentru tine și în stabilirea unei direcții profesionale.

 

Ne dam in carti cu Alex și Dani - Nosfe află ce îl așteaptă în viitor

related posts

Modifică setările cookies