Horoscop zilnic 6 noiembrie 2022. Leii fac un compromis pentru a-și salva relația, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 6 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi traversezi o zi mai bună din toate punctele de vedere, pentru că ești deschisă cooperării și comunicării. Aspectul armonios pe care Saturn îl trimite Lunii din Berbec îți aduce stabilitate emoțională și luarea unor decizii pe termen lung.

 

Taur

 

Astăzi, chiar dacă Luna își continuă tranzitul prin zodia Berbec, prin casa subconștinetului și introspecției, ai o stare mai bună și găsești soluții la frământările tale. Mai mult de atât, ai revelații, conștientizări și ajutor de la cineva din familie îmtr-o chestiune personală.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi este favorabil pregătirii unor strategii și planuri de viitor. Decizi să eviți interacțiunea cu persoane care nu gândesc ca tine și au tendința să vadă totul în negru. Ai nevoie de persoane pozitive lângă tine, așa că este de bun augur hotărârea ta.

 

Rac

 

Dacă ai avut probleme în relație sau în activitatea profesională și ai fost în impas, află că astăzi reușești să rezolvi situația, să accepți niște lucururi și să înțelegi că este nevoie de implicare din ambele sensuri. În partea a doua a zilei, afli niște informații secrete de la un coleg de serviciu.

 

Leu

 

Relația cu partenerul de cuplu nu stă prea bine și cauți sfaturi la prieteni sau la o persoană cu mai multă experiență. Tot ce trebuie să faci este să comunici sincer și deschis cu partenerul și să faceți un compromis pentru a vă salva relația, mai ales că astăzi ai susținere astrală.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să cheltui o sumă de bani pentru a face niște cadouri. Sau poate ești interesată să cauți niște oferte pentru a pleca într-un sejur în străinătate. Și-n partea a doua a zilei ai vești din străinătate de la rude sau prieteni care-ți fac o invitație.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, o neînțelegere care a plecat de la ceva minor și ieri a adus tensiuni și conflicte, să se rezolve ca și cum nu s-a întâmplat nimic. De asemenea, ai avut așteptări prea mari de la partener și acesta nu a înțeles nevoile tale. Pe viitor, ai face bine să comunici mai mult.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Scorpion, în casa personalității și te ajută în planurile tale de viitor. Până pe 24 noiembrie, te ajută în strategii și planuri pe termen lung, în toate procesele de învățare, dar și în demonstrarea abilităților și experienței.

 

@cooldudeshow Salutare, salutare, pentru episodul de azi ti-am pregatit 6 elemente must have in sifonier! #cooldude #guynextdoor #menfashion #fashionmens #menswear#basicoutfit #fall2022 #fashiontips #beachbody #smartcasual #casualwear ♬ Comfort Chain - Instupendo

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce energie și determinare să te implici într-un proiect de serviciu. Deși nu ai avut puncte de vedere comune cu colegii în legătură cu niște chestiuni profesionale, ai reușit să termini ce ți-ai propus, chiar dacă lucrurile erau mai complicate decât păreau.

 

Capricorn

 

Din punct de vedere financiar s-ar putea să te încurci astăzi în niște socoteli sau să fii tentată să faci unele achiziții de o valoare mai mare. De asemenea, dacă nu îți permiți momentan niște cheltuieli, amână-le, iar dacă cheltuielile nu pot fi evitate, măcar găsește cea mai bună soluție de finanțare.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să reușești să repari ce ai stricat ieri printr-o comunicare și un comportament agresiv. Chiar dacă sunt diferențe de mentalitate între tine și restul membrilor familiei, realizezi că este important să ajungi la un consens în deciziile care privesc casa, spațiul de locuit, viața de familie în general.

 

Pești

 

Din punct de vedere financiar este o zi bună să-ți faci calcule, mai ales că Luna traversează casa banilor și formează un aspect favorabil cu Saturn, care-ți susține planurile pe termen lung. În altă ordine de idei, te frământă multe gânduri la care cauți răspunsuri. Acordă-ți mai multe clipe de relaxare și evită suprasolicitarea pentru a te putea reechilibra!

 

related posts

Modifică setările cookies