Horoscop zilnic 6 octombrie 2020. Taurii se confruntă cu cheltuieli mari, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 6 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi ai parte de o zi cu multe deplasări. Totodată, socializezi mai mult cu prietenii, colegii și vecinii. Și chestiunile financiare vor intra în atenția ta și este posibil să faci un drum la bancă sau la notar pentru a pune în regulă niște documente.

 

Taur

Preocuparea ta principală de astăzi va fi administrarea banilor, destinația acestora, achitarea unor utilități și returnarea unor datorii. Se anunță cheltuieli mari, așa că ai grijă cum gestionezi bugetul!

 

Gemeni

Configurația astrală de astăzi anunță prezenta Lunii în semnul nașterii tale. Prin urmare, vei avea o dispoziție bună, optimism și mult chef de vorbă. Totodată, activitățile și sarcinile de la locul de muncă le vei aranja în așa fel încât să poți eficientiza timpul.

 

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva o serie de probleme apărute în relația cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care desfășori activități. Ai mult de lucru la serviciu și de abia reușești să te concentrezi la ce ai de făcut, pentru că gândul îți este la vacanță.

 

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi dinamică din punct de vedere al socializării și te îndeamnă să te implici în tot felul de proiecte derulate cu prietenii. Aveți obiective în comun și vă uniți forțele pentru a duce la bun sfârșit un proiect nou început.

 

Fecioară

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce în atenție cariera și aspirațiile profesionale. Posibil să fii căutată de foști colegi sau superiori care te vor în echipa lor. Dacă te hotărăști să îi urmezi și să faci echipă cu ei, ar fi de preferat până în 14 octombrie, când Mercur, planeta ta guvernatoare, începe să retrogradeze.

 

Balanță

Primești astăzi lecții de viață și posibil să fie de la unul dintre colegii/pritenii cu experiență. Totodată, este posibil să închei un contract de școlarizare sau poți primi o ofertă de part-time, care vine tocmai bine să-ți mai rezolve din problemele financiare. 

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care încă nu îi deții, ci pe care îi vei câștiga sau face rost în perioada următoare. Așadar, este posibil ca astăzi să nu încasezi bani, dar cu siguranță îți vei face tot felul de liste, pentru a te asigura că nu uiți nimic important.

 

Săgetător

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul asociat mariajului și a parteriatelor, te face să te implici mai mult în relațiile cu ceilalți, să negociezi sau să dialoghezi cu partenerii de afaceri, cu privire la încheierea unor contracte profitabile de ambele părți.

 

Capricorn

Astăzi, ești deschisă comunicării cu colegii de echipă și te asiguri că proiectele la care lucrați împreună se desfăsoară normal. În partea a doua a zilei, ai intuiție într-o situație, pe care o rezolvi rapid, fără să afle șefii de problemele întâmpinate.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi este favorabil pentru a prezenta un proiect, pentru a te face ramarcată la serviciu. În ce privește sfera sentimentală, ai niște idei originale de a petrece timpul cu partenerul de cuplu, pentru a-i mai trece nemulțumirile că îți rezervi prea mult timp serviciului.

 

Pești

Contextul astral de astăzi anunță o zi în care ai preocupări pentru chestiuni administrative ale casei. Dacă intenționezi să cumperi, să vinzi sau să închiriezi un imobil, astăzi poți semna niște acte. Încă de dimineață vei face o vizită notarului pentru a verifica actele și a te asigura că totul este în regulă.

ShARE ÎN BUCATE - Carrot cake

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies