Horoscop zilnic 6 octombrie 2021. Taurii trebuie să înceapă un tratament pentru o afecțiune, ce se întâmplă cu Berbeci


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 6 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, din a cărei configurație face parte și Marte, guvernatorul tău, și care aduce noi începuturi în relația de cuplu, asocieri, parteneriate, înțelegerea într-un partaj, proces sau semnare de contract.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății și deschide noi etape, pentru următorul an, în aceste domenii din harta astrală. Poți începe activitatea la un nou loc de muncă, un proiect, te muți într-un alt departament, începi o activitate independentă sau un tratament pentru o afecțiune mai veche.

 

Gemeni

 

Sfera sentimentală, distracția, activitățile de relaxare, valorificarea unui talent, relațiile cu copiii sunt în vizorul tău, astăzi, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Balanței, care le activează și aduce noi începuturi. Folosește constructiv energia celor patru planete care fac parte din configurația zilei!

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care-ți  deschide noi etape în viața de familie, privind administrarea unui imobil, a patrimoniului sau în relațiile cu părinții. Primești informații și vești bune privind un credit, o mutare, dacă vrei să achiziționezi/ vinzi/ închiriezi o casă.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, relației cu rudele și deschide o nouă etapă privind interacționarea cu ceilalți. Totodată, pot să apară schimbări în principii și concepții, să-ți susții  cu tărie opiniile, să începi un curs, să susții o lucrare, proiect, interviu.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă care se formează în zodia Balanței și anunță noi etape privind administrarea banilor pe care îi câștigi din muncă. Poți semna un contract, achita o datorie, însă este recomandat să eviți riscurile și să iei decizii pripite.

 

Balanță

 

Luna Nouă de astăzi te face vedetă, pentru că se formează în semnul nașterii tale și-ți deschide o nouă etapă în viața personală, dar și în cea profesională. Ești invitată să-ți setezi obiective pentru următorul an și să găsești soluții pentru a reechilibra o situație în planul relațiilor, asocierilor și parteneriatelor.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Balanței, care-ți dinamizează sectorul frământărilor interioare, trecutului, meditației, introspecției și te invită să-ți faci un bilanț personal, profesional. Atenție, nu te pripi în luarea deciziilor care privesc activitatea profesională sau studiile! Analizează, pregătește un plan, după care ia o decizie.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care-ți deschide noi etape, pe de-o parte, în sectorul asociat proiectelor profesionale și planurilor de viitor în carieră, pe de alta, privind sfera sentimentală, relația cu copiii sau valorificarea unui talent.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care-ți deschide noi începuturi în planul carierei și aspirațiilor profesionale. Din punct de vedere financiar se întrevede o perioadă bună dacă vei ști să prinzi oportunitățile. Totodată, s-ar putea să ai gânduri să începi o activitate pe cont propriu.

 

Vărsător

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Balanței deschide noi etape în sectorul asociat perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, cunoașterii, lărgirii orizonturilor și principiilor de viață. S-ar putea să fii deschisă să începi un proiect nou personal, să urmezi o direcție profesională în acord cu viziunile tale.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Balanței, care se formează și deschide noi etape în sectorul asociat banilor pe care îi deții cu partenerul, moștenirilor, datoriilor, creditelor. S-ar putea să fii nevoită să te consulți cu partenerul de cuplu, privind o decizie pe care vrei să o iei în carieră și care are legătură cu banii pe care îi câștigi în momentul de față, însă nu te grăbi, pentru că s-ar putea să apară unele oportunități și să-ți schimbi decizia.

Share în bucate cu Alex Petricean - Scovergi cu avocado, prune sau cașcaval afumat

related posts

Modifică setările cookies