Horoscop lunar 6 octombrie 2022. Berbecii suferă o dezamăgire din cauza un eveniment neprevăzut, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 6 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil un eveniment neprevăzut, care apare astăzi în relația cu unul dintre prieteni, să te determine  să faci curat în grupul tău, să lași doar persoanele care merită să-ți stea aproape. Pe zi ce trece ești tot mai dezamăgită, așa că preferi să restrângi cercul.

Taur

Poate nu ești pregătită de o schimbare de natură profesională, dar configurația astrală nu ține cont de dorințele tale, ci de nevoile tale, așa că este recomandat să cooperezi cu o propunere care vine spre tine. Ieși zona de confort și acționează!

Gemeni

În prima parte a zilei primești vești de peste hotare, de la prieteni sau rude. Tot până în prânz s-ar putea să mergi să depui un dosar, sa rezolvi o chestiune birocratică. În partea a doua a zilei, dialogul cu șefii într-o chestiunea care privește implementarea unui proiect nou, ar putea să-ți schimbe prioritățile.

Rac

Evenimente neprevăzute apar în viața prietenilor și s-ar putea să fii nevoită să cumperi un cadou, să trebuiască să mergi la o petrecere, nuntă, botez, să cheltui o sumă mai mare decât ai anticipat. În partea a doua a zilei, te caută un angajator cu care ai mai susținut niște interviuri.

Leu

Se anunță o zi mai dificilă în planul relațional, fie că este vorba de partener sau de cei cu care desfășori activități. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa financiară și te gândești să cauți o ofertă pentru a pleca câteva zile într-un weekend prelungit.

Fecioară

Posibil discuția cu cineva din grupul tău de prieteni sau colegi să te determine să spui superiorilor ce te nemulțumește în activitatea profesională. Dai dovadă de multă responsabilitate atunci când vine vorba de sarcini, pui preț pe disciplină, le dai și celorlalți un exemplu bun, așa că șefii nu-și vor permite să te piardă, să pleci în altă companie.

Balanță

Astăzi, te mobilizezi mai greu la serviciu, iar randamentul nu este cel cu care i-ai obișnuit pe toți. Faci eforturi să-ți duci sarcinile la capăt, însă mai apar mici tensiuni cu unii dintre colegi. În planul sentimental, dacă ești singură, poți întâlni pe cineva prin intermediul serviciului.

Scorpion

Preocuparea principală de astăzi este pentru chestiunile gospodărești și pentru rezolvarea unor treburi administrative. Posibil să faci și niște cumpărături, după ce te sfătuiești cu partenerul. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Pești și s-ar putea să-ți dorești să petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu, dar planurile s-ar putea să fie date peste cap de un proiect de la serviciu care trebuie terminat.

Săgetător

În prima parte a zilei reușești să ai un randament ridicat la locul de muncă și să-ți faci ordine în sarcini. În partea a doua a zilei, apar preocupări pentru casă și familie, faci o vizită părinților sau încerci să rezolvi o serie de chestiuni, care privesc schimbarea unui contract de utilități.

Capricorn

Cu Luna în tranzit prin casa financiară, abordezi cu seriozitate și responsabilitate orice propunere sau ofertă care vine spre tine. În partea a doua a zilei, s-ar putea să fii tentată să semnezi un contract, însă au loc niște amânări. Tot răul spre bine, pentru că afli niște informații, care te pun pe gânduri.

Vărsător

În prima parte a zilei ești predispusă la agitație emoțională și la schimbări de dispoziție bruște. Dacă ești tentantă să intri în conflicte cu membrii familiei, recomandarea astrelor este să eviți orice sursă de stres, pentru că s-ar putea să nu reușești să te controlezi și să strici relațiile.

Pești

În prima parte din zi ai nevoie de liniște, să fii doar tu cu gândurile tale, pentru că ai nevoie să iei niște decizii importante în carieră și nu vrei să te lași influențată. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia ta și-ți regăsești calmul și liniștea de care ai nevoie.

Share în bucate cu Miss Wellington - Friptură de vită și salată de rucola
 

related posts

Modifică setările cookies