Horoscop zilnic 6 septembrie 2020. Fecioarele încep o relație amoroasă secretă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 6 septembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

De astăzi, Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin zodia Leu, prin casa iubirii, semn că vei fi dornică de aventură, flirt, cuceriri și poți începe o nouă etapă în sfera amoroasă. Ai toate șansele să te îndrăgostești, pentru că urmează o perioadă dinamică în planul sentimental.

Taur

Venus, planeta ta guvernatoare, își începe de astăzi traseul prin zodia Leu, prin sectorul asociat căminului, vieții de familie, relației cu părinții și patrimoniului. Așadar, urmează o perioadă bună în relațiile cu membrii familiei. Totodată ai gânduri de renovare sau reamenajarea locuinței.

Gemeni

Venus, micul benefic, își începe de astăzi traseul prin zodia Leu, prin sectorul asociat comunicării, informației, cunoștințelor, deplasărilor. Este recomandat să începi niște cursuri, pentru că vei avea capacitatea să acumulezi informație. Totodată, negocierile sau deplasările în scop administrativ sau financiar sunt favorabile. Dacă ești singură, dialogul cu o persoană cu care flirtezi ar putea să te facă să te îndrăgostești.

Rac

Venus, micul benefic, își începe de astăzi traseul prin zodia Leu, prin sectorul asociat banilor și bunurilor și-ți va aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. Posibil să ai ajutor și de la familie, care te susține financiar în achiziționarea unui imobil.

Leu

Venus, micul benefic, își începe de astăzi traseul prin zodia ta și vei fi dornică să iubești și să fii iubită, să faci cuceriri și dacă ești singură, să începi o nouă poveste de iubire. Dacă deja te afli într-o relație, îți vei impresiona partenerul cu gesturi de afecțiune.

Fecioară

Venus, micul benefic, își începe traseul de astăzi prin zodia Leu, pe sectorul asociat subconștientului, al izolării, trecutului. Vei fi tentată să reiei relațiile cu o persoană din trecutul tău sau să începi o relație pe care să o ții discretă.

Balanță

Venus, micul benefic și guvernatorul tău, își începe de astăzi traseul prin zodia Leu, pe sectorul asociat prietenilor, proiectelor pe termen lung și planurilor tale de viitor. Totodată, planeta iubirii, poate să-ți aducă în cale o persoană, pe care să o cunoști prin intermediul grupurilor și prietenilor.

Scorpion

Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, ajunge astăzi în zodia Leu, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Fii atentă că ești tentată să te îndrăgostești de un șef, de cineva cu funcție sau de cineva din străinătate! Totodată, micul benefic actionează în favoarea ta pentru a avansa în carieră.

Săgetător

Venus, micul benefic, ajunge de astăzi în zodia Leu, pe casa călătoriilor, a studiilor, schimburilor de experiență, a relației cu persoane aflate în străinătate. Vei fi interesată să îți lărgești orizonturile, să participi la evenimente culturale, educative, să pleci în călătorii și să cunoști persoane cu pasiuni comune.

Capricorn

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Leu și va dinamiza sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor și împrumuturilor. Totodată, se dinamizează și sectorul intimității și planeta iubirii va aduce pasiune în cuplu.

Vărsător

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Leu și va dinamiza sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și anunță o perioadă bună în cuplu. Dacă ești singură, Venus îți aduce șanse de a intra într-o relație și să ai parte de multă pasiune.

Pești

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Leu și va dinamiza sectorul muncii, al activităților curente și sarcinilor, relațiilor cu colegii. Micul benefic va lucra în avantajul tău, mai ales dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă sau să începi o activitate independentă.

 
ShARE ÎN BUCATE - Friganele
 
 

related posts

Modifică setările cookies