Horoscop zilnic 6 septembrie 2021. Taurii sunt copleșiți de evenimente în plan amoros, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 6 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu multe întâlniri pentru a încheia contracte/parteneriate, semnare de documente și o reorganizare a sarcinilor, procedurilor și a programului de lucru. Vrei să aduci îmbunătățiri, chiar dacă preiei unele sarcini ale altor colegi și ești conștientă de eforturile pe care va trebui să le depui, dar din punct de vedere financiar vei fi mulțumită.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în planul sentimental, afectiv și este recomandat să nu te lași afectată de emoții, dacă nu se va întâmpla așa cum ți-ai propus. Dacă ești implicată într-o activitate importantă, trebuie să te menții tare și să nu te lași afectată.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, gospodărie, chestiuni organizatorice, curățenie. Posibil să ai nevoie să faci niște achiziții pentru casă dacă s-au defectat niște electrocasnice sau să remediezi niște defecțiuni. Oricum aveai în plan să faci niște reparații, așa că le vei face mai devreme.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni administrative ale locuinței sau îți oferi ajutorul unui membru al familiei care are o problemă. La serviciu, sectorul comunicării este bine activat și ai un randament ridicat în acumularea de cunoștințe noi. Totodată primești vești sau informații care te surprind, dar sunt binevenite în activitățile tale.

 

Leu

 

Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, de organizare a cheltuielilor. Astăzi este o zi bună pentru a face demersuri privind salarizarea, să ceri o mărire sau să ai mai multe beneficii pentru munca prestată peste programul de lucru. În partea a doua a zilei, stai în dubiu dacă să pleci într-o minisejur sau să folosești banii pentru alte lucruri ce-ți sunt necesare.

 

Fecioară

 

Astăzi, Luna ajunge în semnul nașterii tale și-ți imprimă multă organizare și concentrare pe chestiunile personale. Te preocupă și planurile de viitor și cum să faci să obții venituri mai mari. La locul de muncă se întrevede o perioadă bună pentru a te remarca.

 

Balanță

 

Dacă îți permite serviciul, astăzi ar fi recomandat să lucrezi de acasă sau să-ți iei o zi liberă, pentru că axa sănătății este activată și s-ar putea să faci față cu greu sarcinilor profesionale. Ai nevoie de o perioadă în care să te odihnești și psihic și fizic, să te detașezi de tot ce te suprasolicită, însă momentan nu știi cum să faci sau ce decizii profesionale să iei.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi favorabilă dialogurilor privind colaborarea într-un proiect nou. Inițiezi niște dialoguri cu șefii pentru că ai multe idei și vrei să le prezinți. Din punctul tău de vedere, viziunea ta asupra unor chestiuni profesionale ar putea să îmbunătățească munca și să aveți rezultate mai bune.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, să primești responsabilități noi pe fondul unor schimbări care apar la nivelul conducerii departamentului în care lucrezi. Este un moment important în care trebuie să demonstrezi că poți prelua conducerea unei echipe sau coordonarea unui proiect.

 

Capricorn

 

Contextul astral te ajută să-ți dai seama de direcția spre care ai vrea să te îndrepți din punct de vedere profesional. Evaluează toate aspectele unor decizii profesionale și alege calea convenabilă, pe care o poți depăși fără prea mari eforturi!

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi îți aduce o revelație privind administrarea banilor și a resurselor pe care le deții în comun cu partenerul sau alți terți, a banilor pe care ai putea să îi obții dintr-un credit sau o finanțare. Realizezi că este momentul în care să faci niște schimbări în modul de viață, pe care vrei să le implementezi cât mai repede.

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă relația cu partenerul de cuplu și s-ar putea să deschizi niște dialoguri legate de intimitate și încrederea reciprocă, despre resursele pe care le dețineți împreună și despre faptul că-ți dorești ca relația voastră să fie mai profundă, apropiată.

 

Cristiano Ronaldo, pe OnlyFans

related posts

Modifică setările cookies