Horoscop zilnic 6 septembrie 2022. Racii sunt posesivi și dau dovadă de gelozie, ce se întâmplă cu Capricornii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 6 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează astăzi în casa carierei și aspirațiilor profesionale, te face să-ți urmezi obiectivele profesionale. Ești determinată să obții niște sume suplimentare de bani, mai ales dacă volumul de muncă a crescut cu mult. În planul sentimental este posibil să fii tentată să ai o aventură.

 

Taur

 

Posibil astăzi să cunoști persoane, care-ți vor deveni în scurt timp mentori. La serviciu ai inspirație într-un proiect nou. În viața relațională, decizi împreună cu partenerul de cuplu să faceți o călătorie.

În partea a doua a zilei, unul dintre prieteni ar putea să te ajute să identifici ce anume te-ar mulțumi din punct de vedere profesional.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să încasezi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională, însă nu te bucuri prea mult de bani, pentru că vei achita niște datorii mai vechi. La serviciu se anunță o zi aglomerată, dar cu multe satisfacții profesionale.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat relațiilor și căsătoriei și ai nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață. Este posibil să fii mai posesivă sau să dai dovadă de gelozie, iar partenerul are nevoie de spațiul său și de libertate. De asemenea, în planul profesional, este posibil să discuți termenii unui contract și să ajungi la o înțelegere cu partenerii, mai ales că beneficiile vor fi de ambele părți.

 

Leu

 

Sectorul muncii și activităților profesionale este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Pluton din zodia Capricorn. Se anunță o zi intensă la serviciu, dar cu multe reușite. În planul relațional, s-ar putea să apară unele dispute sau tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza implicării voastre mai mult în sfera profesională decât în relație.


Fecioară

 

Posibil astăzi să faci mai multe deplasări în scop administrativ sau să rezolvi anumite chestiuni  financiare. În planul sentimental sau în relația cu copiii, dacă ești părinte, vei avea niște dialoguri legate de unele schimbări pe care trebuie să le faceți în relația voastră.


Balanță

 

Posibil, astăzi, conjuncția pe care Luna o formează cu Pluton, guvernatorul casei banilor, în zodia Capricorn, să-ți aducă preocupări pentru cheltuielile casei sau pentru administrarea unor bunuri patrimoniale. S-ar putea să încerci să-ți pui în ordine în actele unei case sau să negociezi prețul unui imobil, dacă ai în plan o vânzare/cumpărare, închiriere.


Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă exprimării ideilor și propunerilor în ședințe sau întâlniri. Conjuncția pe care Luna o formează cu Pluton, guvernatorul tău, vine să-ți aducă determinare și putere de convingere, să-ți susții ideile. Contextul astral este favorabil și negocierilor de orice fel, pentru că vei știi să-ți urmărești interesul.

 

Săgetător

 

Astăzi este o zi în care te preocupă situația financiară, o negociere privind obținerea unui job nou sau a unei colaborări. De asemenea, s-ar putea să folosești o sumă de bani din conturile de economii să-I faci o surpriză partenerului de cuplu.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor. Așadar, este o zi în care te faci remarcată și-ți susții cu tărie ideile. De asemenea, la serviciu pregătești o strategie pe termen lung împreună cu colegii tăi, pe care o vei prezenta șefilor zilele viitoare.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa subconștientului și izolării și formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor. Posibil, să-ți revină în minte situații, evenimente sau persoane cu care ai interacționat în trecut și care să te răscolească din punct de vedere emoțional, sentimental.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, se formează astăzi în sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Cum Pluton este guvernatorul casei principiilor și perfecționării profesionale, obținerea unei funcții sau a unui alt post se poate doar dacă vei începe niște cursuri, să obții un atestat sau o diplomă. 

 

related posts

Modifică setările cookies