Horoscop zilnic 7 aprilie 2020. Fecioarele își caută alt loc de muncă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 7 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ești foarte decisă astăzi să semnezi un contract, însă lucrurile nu se leagă asa cum îți dorești, pentru  că intervin tot felul de situații, care împiedică semnarea sau perfectarea termenilor contractului. Cheia este felul cum reușești să comunici, pentru a putea coopera mai bine.

Taur

Intri astăzi foarte ușor într-un conflict cu șefii, pentru că aveți mentalități diferite și aceștia nu înțeleg unele lucruri, dacă nu au lucrat efectiv cum ai lucrat tu. Este foarte ușor să impui niște lucruri, fără să știi despre ce este vorba. Dar tu nu te lași până aceștia nu înțeleg clar situația.

Gemeni

Contextual astral de astăzi îți aduce un conflict interior, în care ți se cere să te adaptezi noilor principii spre care trebuie să te îndrepți. Lasă în urmă schemele și atașamentele vechi și fii deschisă noului, nu de alta, dar este spre binele tău!

Rac

Încerci astăzi să-ți recuperezi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o unui prieten sau ai achitat-o pentru a pleca într-un sejur în străinătate sau în țară. Relația cu partenerul este din ce în ce mai bună acum că cei doi malefici, Marte și Saturn, au părăsit casa relațiilor.

Leu

Tensiunile de la locul de muncă încep să se înmulțească, în special cu șefii, care îți dau din ce în ce mai multe sarcini. Totodată, nici în relație nu mai este totul așa de roz, de când Marte, planeta războiului, și Saturn, au intrat în casa relațiilor și aduc tot felul de teste și scot la suprafață nemulțumiri.

Fecioară

Cu greu reușești să-ți restructurezi activitatea la locul de muncă, pentru că Marte, planeta acțiunii, te îndeamnă la acțiuni pripite, dar Saturn, pune frână și nu te lasă să avansezi până nu sunt lucrurile în ordine. Chiar și așa, ambele planete îți vor binele și te-ar putea ajuta să-ți găsești un alt loc de muncă, dacă asta îți dorești.

Balanță

Primești vești din străinătate sau de la o instituție de învățământ unde ai aplicat pentru studii sau pentru o bursa de studiu. Ești fericită că te poți perfecționa într-un domeniu care-ți place. Totodată, este posibil să ai o surpriză și să cunoști pe cineva în mediul online, cu care să începi să comunici pe zi ce trece tot mai mult.

Scorpion

Ești mulțumită de evoluția pe care o ai în relație, și anume ai reușit să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Pentru tine este foarte important acest lucru, pentru că vrei să vibrezi alături de partenerul de viață la nivel profund.

Săgetător

Unele probleme ce se ivesc astăzi în sfera financiară le vei putea rezolva cu ajutorul partenerului de viață și a membrilor familiei, care te ajută cu o sumă de bani. Relația cu partenerul este armonioasă și traversezi o perioadă bună din punct de vedere relațional.

Capricorn

Ești foarte preocupată astăzi de sfera socio-profesională, dar și de banii obținuți de la locul de muncă. Urmează o perioadă în care trebuie să schimbi maniera de a gândi și de a obține câștigurile. În sfera sentimentală poți să ai parte de o surpriză.

Vărsător

Intri astăzi foarte ușor în conflict cu membrii familiei. Mai bine folosești constructiv energia planetei Marte, care îți traversează casa personalității și-ți dă impulsuri agresive, prin rezolvarea unor chestiuni care au legătură cu spațiul de locuit. Poți de exemplu să începi să faci curat prin dulapuri, cămară sau debarale și să arunci ce nu-ți mai este necesar.

Pești

Astăzi poți să ai parte de o surpriză de ordin financiar. Un membru al familiei te ajută cu o sumă de bani sub formă de cadou pe care să o folosești să achiziționezi un bun de valoare pentru casă. La serviciu poți semna un contract, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

Veniți din Italia, se plimbă noaptea pe străzi - Trending Review cu Daragiu - Episodul 23

related posts