Horoscop zilnic 7 aprilie 2021. Gemenii primesc o șansă unică de la Jupiter, marele benefic, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 7 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna ajunge lângă Jupiter, marele benefic, se formează în casa planurilor tale de viitor și a proiectelor pe termen lung. Prin urmare, s-ar putea să ai parte de oportunități și progrese remarcabile, negocieri profitabile în sfera profesională. Posibil un prieten cu care ai avut niște conflicte să facă un gest către tine, care să te impresioneze întratât încât să uiți tot ce te-a deranjat la el.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi, în care Luna face conjuncție cu Jupiter, marele benefic, se formează în sectorul carierei. Așadar, un eveniment neașteptat sau poate o propunere din partea unor persoane cu putere de decizie să te ajute să faci pași importanți în sfera socio-profesională, mai ales în direcția ascensiunii și consolidării imaginii și statutului personal.

 

Gemeni


Sectorul asociat filosofiei de viață și a principiilor, a studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale și a interacțiunii cu instituțiile publice este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Așadar, orice demers inițiezi astăzi, care are legătură cu domeniile enumerate, se va concretiza. Este recomandat să nu ratezi aceste șanse, care ar putea să apară pe parcursul întregii zile.

 

Rac

 

Sectorul asociat resurselor pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane, a moștenirilor, datoriilor, creditelor, taxelor, dar și a intimității și încrederii reciproce este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Astfel, în tot ce ține de sectorul financiar ar trebui să iei decizii în comun cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități și să fii atentă la oportunitățile financiare care vor apărea pe parcursul zilei.

 

Leu

 

Sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Prin urmare, ai putea să rezolvi o serie de chestiuni parteneriale, numai dacă vei știi să te folosești de oportunitățile zilei, dacă vei ține cont de părerea celor cu care interacționezi și înțelegi că într-un parteneriat trebuie să câștige ambele părți.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și a sănătății este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Așadar, este o zi cu oportunități de creștere profesională și chiar dacă vor exista unele situații limită, vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus. Nu tot va merge conform planului stabilit, însă este important că ești în formă și rămâi stăpână pe situație. 

 

Balanță


Sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității, activităților artistice și a vocației este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Prin urmare, este o zi favorabilă exprimării sentimentelor, iubirii, petrecerii timpului cu cei dragi. Posibil în sfera sentimentală să ai parte de o surpriză plăcută.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și relației cu părinții va fi activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Așadar, se anunță o zi plină în planul domestic, cu activități gospodărești și preocupări pentru casă, poate pentru regimul unei locuințe, dacă intenționezi să faci o mutare. Vei avea ajutor de la familie în toate activitățile pe care le întreprinzi.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, informațiilor și deplasărilor va fi activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Astfel, apar oportunități de a afla informații utile, șanse de negocieri profitabile, rezolvarea unor probleme de ordin administrativ și succese la interviuri, întîlniri sau prezentare de proiecte.

 

Capricorn

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. Prin urmare, sunt șanse mari să încasezi sume însemnate de bani și vei avea oportunități de suplimentare a veniturilor sau de valorificare a unor sume.

 

Vărsător

 

Zodia ta este străbătută, astăzi, de Luna care face o conjuncție cu Jupiter, marele benefic. Vei atrage atenția asupra ta, te faci remarcată și ai oportunități însemnate în sectorul personal sau profesional. Ar fi bine să nu ratezi șansele, să fii pregătită la propunerile care vin spre tine de la superiori sau de la persoane cu putere de decizie în compania în care lucrezi sau poate primești o funcție de conducere.

 

Pești

 

Sectorul asociat subconștientului, al izolării, trecutului, meditației, introspecției și vindecării este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău. Așadar, ești ancorată mai mult în trecut și este posibil să ai o revelație, care să te ajute să identifici direcția  spre care trebuie să mergi în viață.

 

 

Ce fac băieții pe Tik Tok?!

 

 

related posts

Modifică setările cookies