Horoscop zilnic 7 aprilie 2022. Săgetătorii au parte de reproșuri în cuplu, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 7 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei se activează sectorul comunicării și deplasărilor. Este o zi favorabilă din punct de vedere profesional, în care-ți poți pune ideile în practică, ai multe inițiative și șansa să te faci remarcată. În partea a doua a zilei, intri în polemici cu o persoană, care are principii diferite.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți aduce, din nou, preocupări pentru bani și s-ar putea să intri ușor în conflicte din cauze financiare. Dacă se produce o întârziere sau o amânare a unor plăți, faci tot posibilul să-ți recuperezi sumele cât mai repede. Pe seară, au loc discuții cu persoane, care te dezamăgesc într-un context profesional.

 

Gemeni

 

Luna încă îți traversează zodia și astăzi și este o zi favorabilă să-ți canalizezi energia spre lucruri practice, să iei inițiative și să rezolvi o serie de chestiuni personale. Sunt susținute activitățile care presupun comunicare și organizare. În partea a doua a zilei, încasezi o sumă de bani.

 

Rac

 

Nu te afli în cea mai bună formă, astăzi, pentru că Luna îți traversează sectorul frământărilor interioare. Totuși vei găsi soluții și idei în rezolvarea unor chestiuni care te presează în planul profesional. Atenție la comunicare, dacă ai întâlniri, ședințe sau negocieri!

 

Leu


Astăzi vorbești mult cu prietenii, stai la telefon sau pe mediile sociale și nu prea ai dispoziție de muncă. S-ar putea să ceri și niște sfaturi cu privire la un context profesional, privind continuarea unor studii, susținerea unui examen, depunerea unui dosar pentru o bursă, curs de dezvoltare profesională.

 

Fecioară

 

În prima jumătate de zi ai parte de dialoguri și decizii în sfera profesională. Posibil să ai niște discuții cu șefii și în urma unei evaluări, să ți se propună o altă funcție, mai bine plătită. Acum depinde și de cât timp trebuie să investești, pentru că îți dorești și timp liber.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi îți aduce o propunere de job/colaborare/parteneriat profesional de la cineva de la care nu te aștepți. Ai susținerea partenerului în tot ce-ți propui să faci. Ești tentată să începi și o activitate pe cont propriu, dar încă lucrezi la un plan, o strategie.

 

Scorpion

 

În prima parte din zi ești interesată să faci niște plăți, să returnezi niște datorii. S-ar putea să fii tentată să faci și niște achiziții pentru casă. La serviciu, dacă nu ești mulțumită de actualul loc de muncă, ai posibilitatea și astrele susțin toate demersurile să faci o schimbare.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, care-ți face niște reproșuri. Deși contextul astral este favorabil comunicării, tot se vor strecura niște critici din partea partenerului. La locul de muncă, ai putea să-ți folosești mai mult ideile, pentru că registrul astral stimulează creativitatea.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri cu cineva din familie, de la care soliciți sfaturi în legătură cu sfera profesională. S-ar putea să existe niște tensiuni în echipa în care lucrezi și astrele îți recomandă, în partea a doua a zilei, să nu lași lucrurile nelămurite.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce dispoziție pentru distracție, relaxare, flirt, cuceriri. S-ar putea să fii tentată să ai o aventură cu o persoană cunoscută de curând. La serviciu, ai susținere astrală în proiectele care necesită efort, curaj și inițiative. Sunt favorizate deplasările, studiul personal și acumularea de informații noi.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce sume importante de bani în conturile tale. Totodată, poți face cheltuieli pentru achiziționarea unui sejur. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi ai putea primi vești, pentru că cineva te recomandă pentru un post mai bine plătit.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies