Horoscop zilnic 7 august 2020. Leii încep o relație de iubire ascunsă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 7 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul casei banilor, ajunge în zodia Rac. Prin urmare, se ivesc oportunități de suplimentare a veniturilor, prin intermediul familiei și poți lucra de acasă în timpul liber. Banii pot veni și de la familie, de la părinți, care decid să te ajute cu o redecorare a casei.

Taur

Venus, planeta ta guvernatoare, ajunge de astăzi, în zodia Rac, în sectorul asociat comunicării, cunoașterii, informației și te va ajuta în negocieri, deplasări, semnare de contracte. Totodată, dacă ești hotărâtă să începi niște cursuri de perfecționare, ai ales perioada bună, pentru că Venus te va susține și vei învăța mult mai ușor.

Gemeni

Vestea bună pentru tine vine din sfera financiară, pentru că de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, dinamizând sectorul asociat banilor, pe care îi obții de la locul de muncă sau din colaborări. Vei simți prezența micului benefic și datoriile vor începe să dispară rând pe rând, dacă vei știi să gestionezi cum trebuie sumele intrate în conturi.

Rac

Ești vedeta perioadei următoare, cu Venus, micul benefic, intrat în semnul nașterii tale de astăzi. Profită de oportunitățile, care vin spre tine, pentru că planeta norocului nu te va ocoli și-ți va deschide niște uși pe care le credeai închise. Totodată, ești deshisă flirtului, aventurii și cuceririlor.

Leu

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, ajunge în casa subconștientului și a izolării. Prin urmare, vor exista momente în care te vei simți singură în cuplu, poți să-ți aduci aminte de vechi iubiri sau chiar poți începe o relație ascunsă.

Fecioară

Dacă ești singură și-ți cauți pereche, începând de astăzi ai putea să socializezi mai mult, să ieși cu prietenii, pentru că sunt șanse să cunoști pe cineva cu care să ai aceleași pasiuni. Cooperează cu aspectele astrale și nu vei regreta!

Balanță

Începând de astăzi, Venus, planeta ta guvernatoare, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat carierei și imaginii personale. Este un aspect astral favorabil imaginii tale în fața superiorilor, dar și obținerii unei funcții sau unui post pe care ți-l dorești. Așadar, fii deschisă oportunităților, pentru că vei reuți să obții beneficii financiare însemnate!

Scorpion

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Rac, în sectorul care este asociat studiilor, cunoașterii, călătoriilor, și anunță o perioadă în care vei primi vești bune de la o instituție de învățământ, din străinătate sau de la insitituții cu care ai schimburi de experiență profesională. Totodată, dacă pleci într-o călătorie, vei avea parte de protecție și voie bună.

Săgetător

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Rac, respectiv în casa avantajelor materiale și a banilor altora, pe care îi poți obține cu împrumut sau dintr-un credit. Așadar, urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nu vor intra în conturile tale sume spectaculoase, însă cu banii pe care îi vei primi, îți vei rezolva o serie de probleme.

Capricorn

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, în sectorul mariajului și relațiilor de cuplu. Acum este momentul împăcărilor și armoniei în cuplu, iar perioada următoare este favorabilă înțelegerii nevoilor afective ale celuilalt.

Vărsător

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, și va aduce șanse și oportunități de a începe unele colaborari extraprofesionale, înțelegere mai bună cu colegii, rezolvarea mult mai ușor a sarcinile de lucru și îmbunătățirea stării de sănătate.

Pești

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în sfera sentimentală și a copiilor și este un moment bun pentru a-ți reînvia pasiunea în cuplu, de a găsi metode noi de relaxare împreună cu partenerul și dacă ești părinte, de a-ți petrece mai mult timp cu copiii.

How to TikTok - Cum sa faci „duet” de unul singur

related posts