Horoscop zilnic 7 august 2021. Săgetătorii trebuie să-și schimbe obiceiurile financiare, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este o zi în care ești plină de energie, de creativitate și-ți poți pune în valoare talentele. Poți să fii în centrul atenției, să-ți manifești calitățile, experiența și să te afirmi. Totodată, viața sentimentală este activată și poți petrece clipe frumoase cu partenerul de viață, mai ales dacă ai parte de trăiri profunde și pasiune.

 

Taur

 

Astăzi ești preocupată de chestiunile gospodărești, de relațiile cu vecinii, cu rudele, mergi în vizite sau la cumpărături, te întâlnești cu multă lume și discuți pe diverse teme. Referitor la administrarea unui imobil sau la rezolvarea unor chestiuni, care țin de acte și de punerea în ordine a unor documente, s-ar putea să primești niște informații surpriză, pe care să nu știi cum să le folosești.

 

Gemeni

 

Dacă în prima partea a zilei ești interesată să rezolvi niște chestiuni financiare, faci socoteli și mergi la cumpărături, în partea a doua a zilei se activează sectorul deplasărilor, comunicării și gândirii. S-ar putea să afli niște vești care te vor pune pe gânduri. Unele dintre ele au legătură cu serviciul sau cu o propunere de colaborare.

 

Rac

 

În primele ore ale dimineții, Luna, guvernatorul tău, încă îți traversează zodia și ai nevoie să-ți limpezești gândurile, să reflectezi la viața ta și la direcția pe care vrei să mergi. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când intervin preocupări de natură financiară, unde pot să apară unele provocări.

 

Leu

 

În prima parte din zi stai mai izolată, meditezi și ești preocupată de chestiunile tale personale. În partea doua a zilei, Luna ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce susținere astrală, energie, bună dispoziție și ești dornică de a petrece într-un mod plăcut ziua, alături de partener sau de persoanele dragi.

 

Fecioară

 

Dacă în prima parte a zilei ești de acțiune și rezolvi o serie de chestiuni personale, gospodărești sau chiar pentru serviciu, dacă îți rămân niște restanțe, în cea de-a doua parte, apar unele disfuncții organice. Recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult, să nu apară probleme de sănătate, care pot avea legătură cu axa cardio-vasculară, hipertensiune sau probleme cardiace.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, primești niște telefoane de la serviciu și ești nevoită să rezolvi niște chestiuni apărute neașteptat. De abia din partea a doua a zilei, reușești să te bucuri de weekend, de întâlnirea cu niște prieteni, de o vizită sau de o plecare în afara orașului.

 

Scorpion

 

S-ar putea în prima parte a zilei să intri în niște conflicte de idei cu unul dintre membrii familiei, să nu fiți pe aceeași lungime de undă privind unele chestiuni de natură locativă sau din punct de vedere al administrării unui imobil. În partea a doua a zilei, în urma unui dialog cu unul dintre prieteni, s-ar putea să primești o ofertă de serviciu.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, îți faci griji pentru situația financiară, pentru că ți-ai facut niște socoteli a cheltuielilor din ultima perioadă și ai ajuns la concluzia că trebuie să-ți schimbi obiceiurile financiare. În partea a doua a zilei, dialoghezi cu partenerul sau cu prietenii pe teme importante pentru tine și ceri sfaturi. Dacă ești singură, apare cineva de la drum, din străinătate sau cunoscut prin mediile online, cu care ieși la o întâlnire.

 

Capricorn

 

În prima parte de zi, te sfătuiești cu partenerul de cuplu privind unele cheltuieli pe care trebuie să le faceți în perioada următoare și care au legătură cu participarea la niște evenimente importante în viața prietenilor voștri: o nuntă, un botez sau o aniversare. În partea a doua a zilei, planurile tale pot fi date peste cap de un eveniment neașteptat.

 

Vărsător

 

În prima parte de zi, nu te simți în apele tale. Posibil să ai o indispoziție, să te resimți după o săptămână aglomerată și să vrei doar să te odihnești. Dacă în primă fază, refuzi niște invitații de a ieși în oraș cu prietenii, în partea a doua a zilei, începi să-ți revii, te răzgândești și dai curs invitației.

 

Pești

 

În prima parte a zilei, preocuparea ta va fi pentru a stabili programul de weekend. Îți dorești mai multă relaxare, să scapi de grijile cotidiene sau profesionale. După prânz, planurile tale ar putea fi date peste cap din cauza unor probleme de sănătate ale unui membru al familiei sau al partenerului.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies