Horoscop zilnic 7 august 2022. Scorpionii au o zi favorabilă poveștilor de iubire, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 7 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi favorabilă momentelor plăcute în cuplu. Poate și pentru că Venus, guvernatoarea casei relațiilor, intră într-un aspect armonios cu Neptun și pregătește contextul astral pentru o aventură romantică sau poate secretă.

 

Taur

 

Astăzi Venus, guvernatoarea ta, intră într-un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești. Registrul astral îți aduce inspirație, intuiție, visare și romantism. De asemenea, ești înclinată să faci declarații, să-ți recunoști sentimentele față de o persoană de care te-ai apropiat mai mult în ultima perioadă.

 

Gemeni

 

Trigonul care se formează astăzi între Venus, guvernatoarea casei sentimentale, și Neptun din zodia Pești, îți aduce o stare bună de visare, îți faci planuri romantice. Dacă ești singură, te pui în valoare, ieși în față și te remarci într-un grup.

 

Rac


Aspectul armonios care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia ta, cu Neptun din zodia Pești, îți aduce multă sensibilitate, senzualitate și visare. Îți dorești să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și vei reuși. Contextul astral susține conectarea cu acesta.

 

Leu

 

Trigonul care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, plasată în casa secretelor și subconștientului și Neptun din zodia Pești, vine să-ți aducă momente romantice alături de partener sau de o persoană cu care ai vrea să începi o relație ascunsă.


Fecioară

 

Astăzi ai niște dialoguri cu cineva din familie, care te pun pe gânduri, însă aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, din casa prietenilor și planurilor de viitor cu Neptun din zodia Pești, vine să te ajute să depășești un moment delicat din punct de vedere emoțional.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să faci niște deplasări sau să stabiliești, împreună cu partenerul, un plan de ieșiri la evenimente sau de minisejururi, pe care vreți să le achiziționați în perioada următoare. Trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea ta, cu Neptun din zodia Pești aduce vești bune în planul profesional.

 

Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă poveștilor de iubire. Responsabil de acest lucru este Venus, guvernatoarea casei relațiilor, care intră într-un aspect armonios cu Neptun din sectorul iubirii și aventurilor romantice. De asemenea, poți avea inspirație într-o activitate de creație.

 

Săgetător

 

Chiar dacă începi ziua cu o stare de spirit mai puțin plăcută, pe parcursul zilei te va ajuta trigonul care se formează dintre Venus, micul benefic, și Neptun din zodia Pești, dar și tranzitul Lunii prin zodia ta, care te va reechilibra din punct de vedere emoțional.

 

Capricorn

 

Astăzi, trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea casei sentimentale, și Neptun din zodia Pești îți aduce dialoguri plăcute cu partenerul, iar dacă ești singură ești deschisă să faci declarații, să-ți împărtășești sentimentele.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi în care te poți delecta cu prietenii sau cu partenerul de cuplu. Posibil, dacă ieși la un eveniment, să cunoști persoane, care să-ți propună o discuție profesională. Trigonul dintre Venus, micul benefic, din casa muncii, și Neptun din casa banilor, vine cu oportunități de suplimentare a veniturilor.

 

Pești

 

Astăzi beneficiezi de trigonul pe care îl face Venus, micul benefic, în tranzit prin sectorul sentimental cu Neptun din casa personalității. Ești dornică să-ți manifești afecțiunea, sensibilitatea, romantismul și să-ți înconjori persoanele dragi cu gesturi și cuvinte, care să le impresioneze.

Vezi și VIDEO: Codin Maticiuc, conferință de presă pentru inaugurarea etajului 7 al Spitalului Fundeni. Cum s-a desfășurat și ce proiecte are în derulare

related posts

Modifică setările cookies