Horoscop zilnic 7 decembrie 2020. Capricornii se regăsesc la o răscruce de drumuri în viață, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 7 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi îți oferă capacitatea de a-ți urma obiectivele la locul de muncă. Ești determinată să organizezi toate sarcinile, în așa fel încât să te poți încadra în dead-line-uri. Posibil să schimbi niște email-uri cu instituții publice, pentru că ai de obținut niște aprobări.

 

Taur

 

Deși ai un program încărcat, astăzi, faci un plan pentru a putea participa la niște cursuri sau seminarii, care, pe viitor, ar putea să te ajute în carieră. Posibil să realizezi că o pasiune de-a ta ar putea deveni o sursă de venit suplimentar.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie și pentru relația cu unii dintre membrii acesteia, cu care ai avut niște dispute sau conflicte din cauza mentalităților diferite. Partenerul ar putea să-ți dea un sfat cu privire la administrarea unui bun de valoare mai mare, un imobil sau un teren.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi favorizează comunicarea, socializarea și deplasările pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Este o zi favorabilă negocierilor sau stabilirii unor strategii pe termen lung în viitoarele proiecte.

 

Leu

 

Posibil astăzi să fii nevoită să achiți unele datorii, impozite sau rate la bancă. Deși este o perioadă mai aglomerată a anului, la serviciu lucrurile par că sunt liniștite pentru moment. În partea a doua a zilei, îi faci o surpriză partenerului, îi cumperi ceva ce își dorea de mai mult timp.

 

Fecioară

 

Pentru că Luna îți traversează semnul nașterii, contextul astral ar trebui să îți aducă un tonus bun, metal și fizic. La serviciu, reușești să-ți faci planul pentru luna decembrie, pentru că vrei să-ți iei niște zile libere în preajma sărbătorilor.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi nu-ți aduce o dispoziție prea bună psihică sau fizică, așa că ar fi recomandat să nu te suprasoliciți prea mult și să iei lucrurile mai ușor, chiar dacă se anunță o zi dificilă la locul de muncă. Atenție la faptul că poți intra în conflicte cu superiorii!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul grupurilor sociale din care faci parte, a prietenilor, cu care vei avea dialoguri cu privire la proiectele viitoare. Totodată, cauți soluții de finanțare și este posibil ca eforturile tale să fie răsplătite. În partea a doua a zilei, abordezi subiecte despre petrecerea timpului împreună cu partenerul în perioada sărbătorilor.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să primești raspunsuri de la o instituție, de unde ai cerut niște informații sau documente, care îți sunt necesare pentru a rezolva o chestiune cu unul dintre partenerii de afaceri. Dacă ești într-un litigiu, proces de partaj sau de recuperare a unor bunuri, astăzi poți ajunge la o înțelegere.

 

Capricorn

 

Configurația astrală de astăzi activează casa conștiinței si a valorilor personale. Ești preocupată să-ți alegi un drum în viață și pentru acest lucru cauți să afli și părerea celor apropiați, dacă drumul pe care mergi este bun. Ai nevoie de o confirmare pentru a-ți reda încrederea în tine. 

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru administrarea unor sume de bani pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau cu alți membri din familie. Dacă ești singură, oportunitățile sentimentale pot să apară prin prieteni, în partea a doua a zilei.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de activitatea ta profesională sau cu superiorii, cărora le propui un proiect. Mercur, guvernatorul relațiilor și al parteneriatelor, se află în sectorul asociat carierei și superiorilor, așa că profită de această configurație pentru a-ți face cunoscute ideile și a încheia un contract/parteneriat profitabil!

 

related posts

Modifică setările cookies