Horoscop zilnic 7 decembrie 2021. Capricornii sunt luați prin surprindere de o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 7 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ar fi bine să ții cont de mesajele care-ți vin de la partenerul de cuplu, pentru că este posibil să aveți nevoie de un dialog sincer și să tratați toate problemele apărute în ultima perioadă. La serviciu, ai ambiții mari, care s-ar putea concretiza, dacă știi să prinzi un moment prielnic să discuți cu șefii.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai niște reflecții în ce privește relația de cuplu, însă nu identifici corect ce anume te face fericită. Vei afla curând, când Venus, guvernatoarea ta, va intra în mișcare retrogradă. Astăzi, însă s-ar putea să ai un fel de previzionare a ce urmează să se întâmple din 19 decembrie încolo.

 

Gemeni

 

Cum zodia Capricorn, cea care-ți guvernează casa intereselor financiare, a transformărilor și a intimității este activată, vei începe o reorganizare, un plan sau o strategie pentru returnarea unor datorii. În planul personal, ești invitată să faci curat, să-ți schimbi atitudinea și comportamentul în relațiile cu sexul opus pentru a putea fi fericită.

 

Rac

 

Domeniul de interes pentru tine, astăzi, este căsnicia, relațiile și parteneriatele. Posibil să înceapă o perioadă de transformări importante pentru tine, pentru că se activează planeta Pluton, care este responsabilă cu transformarea, dar și Venus, micul benefic, guvernatoarea sectorului vieții de familie. Dacă ești singură, ai grijă și nu intra într-o relație care ar putea să se dovedească distructivă!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce oportunități de schimbare a jobului, însă te lovești de faptul că ai nevoie de niște calificări. Posibil să te gândești serios dacă vrei schimbarea, pentru că va trebui să faci niște investiții în cursuri și timp pentru studiu. Dacă ai intenția lansării într-o afacere sau într-o activitate independentă, o idee mai veche ar putea să capete contur.

 

Fecioară

 

Primești, astăzi, vești de la cineva din trecut și s-ar putea să apară și o invitație în oraș. Nu te pripi să intri într-o relație momentan! Doar tatonează terenul și reevaluează-ți sentimentele, pentru că este posibil, după o perioadă mai mare de timp să nu mai simți aceiași fiori.

 

Balanță

 

Relațiile de familie intră, astăzi, sub vizorul tău. În viața de familie ar putea să apară probleme mai vechi sau frustrări acumulate. Dacă nu ești deschisă și nu conștientizezi unde ai greșit, vei pierde șansa să-ți îmbunătățești relațiile cu aceștia. După-amiază faci niște cumpărături pentru casă.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o preocupare pentru axa cunoașterii, a principiilor, înțelepciunii. Poate ar trebui să-ți dai mai mult silința să te eliberezi de anumite idei, mentalități și să adopți o perspectivă nouă în relațiile cu ceilalți, dar mai ales în relația de cuplu.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi îți aduce în atenție finanțele, administrarea acestora. Realizezi că la serviciu ar trebui să te pui mai mult în valoare sau să ceri o mărire salarială pentru sarcinile pe care le faci sau pentru volumul mare de lucru din ultimele luni.

 

Capricorn

 

Posibil sa realizezi, astăzi, că te-ai îndrăgostit, iar iubirea să te ia prin surprindere. Cu toate acestea nu te vezi împreună cu persoana respectivă pentru că aveți principii diferite. La serviciu, ai multă energie și reușești să rezolvi o serie de lucruri, chiar dacă unele te iau pe nepregătite. 

 

Vărsător

 

Te sfătuiești, astăzi, cu o femeie din familie, despre cum să inițiezi niște dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, pentru a sesiza unele nereguli întâmpinate la serviciu sau în relațiile cu colegii.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce mai multe dialoguri și întâlniri cu persoane cu care lucrezi sau vrei să începi un proiect. Poate fi vorba de niște prieteni care-ți fac niște propuneri de job sau te recomandă într-o funcție. Începi să te gândești serios dacă nu e cazul să faci schimbarea, să te orientezi spre un alt domeniu de activitate.

Share în bucate cu Alex Petricean - Hummus de conopida

related posts

Modifică setările cookies