Horoscop zilnic 7 decembrie 2022. Fecioarele sunt atrase de un bărbat, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 7 decembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul socio-profesional, pe care îl susține cu dialoguri, negocieri și încheieri de contracte. Poți primi oferte și reorganiza activitatea profesională.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul perfecționării profesionale, educației superioare, călătoriilor, principiilor și credințelor. Așadar, vei putea să vezi mai clar direcția profesională, ceri sfaturi la persoane cu mai multă experiență, ai randament ridicat în acumularea de cunoștințe, susții examene, prezentări sau interviuri cu succes în perioada următoare.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul zodiei tale, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, a moștenirilor, creditelor și datoriilor. Vei începe o reorganizare a situației financiare și vei încerca să închei niște credite sau să returnezi niște datorii.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul relației, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Așadar, Mercur vine să ajute în comunicare, să clarifice anumite aspecte și să aducă negocieri/încheieri de contracte.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Planeta comunicării va susține activitatea profesională, aduce o reorganizare a sarcinilor, propuneri, oferte noi de job și înțelegere mai bună cu colegii.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, creativității și relației cu copiii. Dacă ești singură, s-ar putea să fii atrasă de cineva cu care să ai pasiuni în comun sau care să te impresioneze prin cunoștințele intelectuale. De asemenea, dacă faci parte dintr-un cuplu, clarifici o situație, iar dacă ești părinte, îți propui să petreci mai mult timp cu copiii.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Comunicarea cu familia devine importantă și te va preocupa o reorganizare a spațiului de locuit sau administrarea patrimoniului.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării, deplasărilor și interacțiunilor cu ceilalți. Vei fi foarte organizată în perioada următoare, faci planuri, strategii și ești determinată să le urmezi.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea perioadă ești invitată la o reorganizare a resurselor și găsirea unui echilibru între încasări și cheltuieli.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul personalității și-ți va fi de un real ajutor în toate formele de comunicare. Înveți mai ușor și reușești să te pui în valoare mult mai mult.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Așadar, urmează o perioadă de introspecție și de analiză a acțiunilor din ultima perioadă. Realizezi că ai făcut niște greșeli, care te-au costat relația cu unii dintre membrii familiei.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Capricorn, pe sectorul prietenilor și planurilor de viitor. Planeta comunicării te ajută să-ți clarifici anumite aspecte în relația cu unii dintre prieteni. De asemenea, te vei implica mai mult într-un proiect nou, vei negocia în favoarea ta și faci strategii pe termen lung.

 

Pericolul ascuns din apa potabilă

related posts

Modifică setările cookies