Horoscop zilnic 7 februarie 2020. Berbecii au o aventură amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 7 februarie 2020.


Berbec

Te poți considera norocoasa zodiacului de astăzi, pentru că Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia ta și-ți sporește farmecul, dispoziția de flirt, aventură, vrei să iubești și să fii iubită. Urmează o perioadă în care vei avea toată atenția partenerului.

Taur

Venus, guvernatorul tău, dar și planeta iubirii, își face intrarea în zodia Berbec de astăzi, pe sectorul care indică secretele și lucrurile ascunse. Posibil să iubești în secret pe cineva, să reîntâlnești o persoană din trecutul tău, cu care să începi o relație departe de ochii lumii.

Gemeni

De astăzi, Venus, micul benefic, își va face intrarea în zodia Berbec, în casa prietenilor și a planurilor pe termen lung. Vei avea ajutorul prietenilor sau cunoștințelor, care te pot recomanda într-un proiect. Iar în dragoste, dacă ești singură, ai toate șansele să cunoști pe cineva prin intermediul unui prieten/ă, care vă face cunoștință.

Rac

De astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale. Așadar, vei înregistra succese, vin spre tine tot felul de oportunități, ai simpatia șefilor, care te ajută mult să evoluezi profesional. În planul amoros, este posibil să te îndrăgostești de cineva cu funcție de conducere, un șef sau o persoană, care locuiește în străinătate.

Leu

De astăzi ai parte de oportunități de a călători în interes profesional sau personal, pentru că Venus, micul benefic, ajunge în Berbec, în casa astrologică, care indică aceste domenii. Posibil să înregistrezi succese la examene, proiecte, susținere de lucrări și să se îmbunătățească relația cu rudele aflate în alt/ă oraș/țară.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în Berbec, într-o casă financiară, dar și a transformărilor și a sectorului intim. Te va preocupa în următoarea perioadă accesarea unui credit, achitarea unei datorii, dar si recucerirea partenerului și reînvierea pasiunii în sfera intima.

Balanță

De astăzi, Venus, planeta care te guvernează, își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul care indică relația de cuplu și parteneriatele. Așadar, dacă au existat neînțelegeri, acestea se transformă în armonie și întelegere cu partenerul, iar următoarea perioadă te vei simți iubită și răsfățată de către partener.

Scorpion

De astăzi, de când Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul, care indică serviciul și sănătatea, vei vedea o îmbunătățire a condițiilor de lucru, poți primi tot felul de oferte, iar relația cu colegii devine mai bună. Posibil să nu știi dacă să-ți schimbi locul de muncă. Astrele te sfătuiesc să apelezi la intuiție.

Săgetător

De astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în sectorul care indică iubirea, aventura, activitățile de relaxare, distracția și copiii, semn că urmează o perioadă bună pentru a pleca într-un concediu sau pentru a-ți rezerva mai mult timp persoanei iubite sau copiilor. Dacă ești singură, vei vrea să-ți trăiești viața și nu vei rata nicio oportunitate de a te distra.

Capricorn

Astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în sectorul care indică familia și locuința. Astfel, se îmbunătățesc relațiile de familie, ai gânduri de renovare sau redecorare a locuinței și vei dori să-ți petreci timpul cu partenerul mai mult acasă, departe de toată agitația cotidiană.

Vărsător

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia Berbec, în sectorul care indică comunicarea, deplasările, relația cu rudele. Astfel, vei fi activă în planul social, iar iubirea o vei putea găsi dacă pleci într-o scurtă deplasare, la cumpărături, la bancă sau în drum spre un prieten.

Pești

Astăzi, Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă. Așadar, Venus va aduce oportunități financiare și sanșe de suplimentare a veniturilor. Totodată și partenerul este cel care poate veni cu mai mulți bani în următoarea perioadă.

Vezi toate emisiunile preferate pe protvplus.ro

related posts