Horoscop zilnic 7 februarie 2021. Scorpionii au frământări în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 7 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să te frământe situația financiară, mai ales că apar semnale sau o situație neașteptată, pe care trebuie să o rezolvi, legat de banii pe care îi câștigi de la serviciu sau dintr-o colaborare extraprofesională. Atenție și nu proiecta pe partener toată tensiunea provocată de chestiunile care te frământă!

 

Taur

 

Chiar dacă în mod normal ar trebui să fie o zi liberă și să te relaxezi, pentru tine astăzi este zi aglomerată la locul de muncă sau poate ai de terminat un proiect personal, să respecți un termen limită. Te simți constrânsă de îndatoriri și nu mai ai timp și de viața personală.

 

Gemeni

 

Dacă în ultimele zile ai simțit anumite presiuni sau blocări și limitări în sectorul sentimental, de vină este Saturn, care testează relația, să se construiască pe baze temeinice. Trebuie doar să ai răbdare și să înveți ceva din toate aceste situații, pentru că vor veni și zile frumoase, în curând.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, pe deoparte optimism și voie bună, pe de alta nu prea reușești să te mobilizezi și ai tendința să pierzi vremea, să nu faci nimic concret. După prânz, cineva din familie îți cere un împrumut.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de relaxare și de a sta la povești cu persoana iubită. Creativitatea ta este la maxim și te bucuri pentru că găsești activități care-ți aduc satisfacție personală. Este o zi bună de socializare și de întâlnire cu prietenii.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei ești preocupată de chestiunile gospodărești. După prânz însă, se activează sectorul iubirii, romantismului, creativității și copiilor, așa că ai putea folosi timpul rămas pentru a-ți petrece ziua cu cei dragi. 

 

Balanță

 

Posibil în prima parte a zilei să pleci la cumpărături și să ai tendința să depăsești bugetul cu achiziționarea unor lucruri care nu-ți sunt necesare. În dragoste, pot să apară unele situații sau evenimente care să scoată la suprafață nevoia ta de siguranță emoțională în planul sentimental. 

 

 

Scorpion


În prima parte a zilei primești o sumă de bani sau un cadou. După prânz, sunt favorizate activitățile intelectuale. Ai idei originale, nonconformiste și faci planuri pentru un nou proiect, care ar putea să te scoată din rutina zilnică. Faptul că experimentezi ceva nou, te ajută să treci peste frământările tale, care au legătură cu familia și relația cu partenerul.

 

Săgetător

 

În prima parte de zi ai putea avea activități sociale, poți studia, scrie, împărtăși idei sau să pregătești un plan pentru o negociere care va avea loc săptămâna următoare. Randamentul intelectual este ridicat, așa că nu-ți rămâne decât să profiți de acest context astral.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, ai o agitație interioară din cauza unui sentiment de nemulțumire pe care nu-l poți defini. Posibil să aibă legătură cu unele probleme apărute în situația ta financiară, să ai nevoie de o sumă de bani, pe care nu știi, momentan, de unde să o iei. Orice lucru are o rezolvare, așa că nu te lăsa copleșită de aceste trăiri!

 

Vărsător

 

Fii atentă, astăzi, la dialogurile pe care le ai cu prietenii, pentru că pot să apară oportunități sub forma unor informații sau recomandari de la aceștia! Dorința ta de a te implica în cât mai multe proiecte umanitare, de caritate, ar putea să prindă contur și să poți merge săptămâna viitoare la niște întâlniri de afaceri.

 

Pești

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de situația financiară și de posibilitățile de a-ți mări veniturile, în partea a doua a zilei, ieși în oraș cu prietenii și te bucuri de compania acestora. Planetele din casa subconștientului te-au izolat în ultima perioadă, ai simțit un dezechilibru emotional, însă ai ocazia zilele acestea să te reechilibrezi cu ajutorul unor persoane apropiate.

 

Gafa postata de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

related posts

Modifică setările cookies