Horoscop zilnic 7 ianuarie 2021. Capricornii sunt hotărâți să cucerească persoana iubită, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 7 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

De astăzi, Marte, guvernatorul tău, părăsește zodia nașterii tale și ajunge în Taur, pe domeniul financiar. Urmează o perioadă propice pentru a găsi surse noi de venit. Dacă ai știut să te pui în valoare în ultimele șase luni, acum încep să apară și rezultatele.

 

Taur

 

Cu Marte în semnul nașterii tale, începând de astăzi, vei avea energia necesară și putere să faci față tuturor provocărilor, care vin spre tine și să-ți pui în aplicare planurile, pe care le-ai făcut timp de șase luni, cât Marte a tranzitat zodia Berbec.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, pe casa subconștientului și va dinamiza axa sănătății și a muncii. Așadar, trebuie să te ocupi de sănătate, să faci niște investigații medicale, să te asiguri că este totul în regulă. În ce privește sectorul profesional, vei observa o scădere a energiei și implicării în activități, pentru că energia ta va fi redirecționată spre interior.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, îți părăsește sectorul profesional, unde vei simți o eliberare, și ajunge în zodia Taur, pe sectorul prietenilor și grupurilor sociale pe care le frecventezi. Totodată, se va dinamiza și axa sentimentală, așa că, dacă ești singură, ai șanse de a intra într-o nouă relație.

 

Leu

 

Începând de astăzi, cu Marte, planeta acțiunii, prin zodia Taur, prin casa carierei, începe o perioadă favorabilă să-ți atingi obiectivele profesionale. Veni munci mult pentru imaginea și statutul tău, însă vei avea și rezultate pe măsură.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, părăsește sectorul asociat veniturilor provenite din alte surse decât salariile, datoriile, eliberează acest domeniu și poți răsufla ușurată pentru că ai reușit să treci cu bine peste această perioadă. Tranzitul lui Marte prin Taur îți va activa sectorul călătoriilor, al studiilor, principiilor și vor exista șanse să începi o nouă relație cu cineva din străinătate, cunoscut în mediul academic, la un curs de perfecționare profesională sau cu care ai aceleași viziuni și idealuri.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, părăsește sectorul asociat căsătoriei și relațiilor și poți răsufla ușurată că în aceste domenii se detensionează situația. Marte ajunge în zodia Taur, în sectorul bunurilor în comun și a banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, al banilor proveniți din alte surse decât salariile. Trebuie să te aștepți la o perioadă de câteva săptămâni, în care vei face tot ce-ți stă în putere să obții ce este al tău, mai ales dacă este vorba de un partaj sau o moștenire.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, activează zodia Taur, respectiv sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Dacă vei știi să folosești energia planetei acțiunii, atunci îți vei îmbunătăți relația de cuplu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, îți activează zodia Taur, respectiv sectorul muncii și al sănătății și te vei bucura de energie și determinare în sarcinile de serviciu. Atenție, însă cum vei folosi această energie, pentru că nu de puține ori vei fi tentată să intri în conflicte cu colegii!

 

Capricorn


Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul sentimental, așa că urmează o perioadă în care vei investi energie în planul amoros, în a-ți recuceri partenerul, a reaprinde pasiunea în cuplu sau vei fi determinată să cucerești pe cineva.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul familiei și urmează o perioadă în care te vei concentra mai mult pe viața de familie, pe rezolvarea unor chestiuni administrative ale unei locuințe sau poate chiar te gândești să faci o mutare.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, care ți-a răscolit jumătate de an sectorul financiar, acum ajunge în zodia Taur și deblochează toate situațiile legate de bani și de suplimentarea veniturilor. Vei observa o îmbunătățire a situației financiare, mai ales dacă vei știi să duci negocierile în favoarea ta. De acest lucru va fi responsabil Marte până pe 4 martie.

 

related posts

Modifică setările cookies