Horoscop zilnic 7 ianuarie 2022. Taurii se supără pe cineva drag, care îi dezamăgește, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 7 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să fie accentuată impulsivitatea, iar reacțiile tale pot scăpa de sub control. Recomandarea astrelor este să nu dai curs la dispute, nu face acuzații și verifică înainte informațiile care-ți parvin! În planul relațional, te simți neglijată de partener.

 

Taur

 

Faci eforturi, astăzi, să recuperezi niște bani de la prieteni sau dintr-un contract de colaborare. Totodată, s-ar putea să te superi pe cineva apropiat, care te dezamăgește. Poți reacționa mai agresiv, provocând incidente pe care le poți regreta mai târziu.

 

Gemeni

 

Visezi, astăzi, la o călătorie în străinătate, însă partenerul nu cooperează cu planurile tale și ești dezamăgită. La serviciu, pe termen scurt, ești avantajată într-un context profesional. Te faci remarcată de persoane cu putere de decizie.

 

Rac

 

Se anunță o zi în care visezi cu ochii deschiși la o plecare, o călătorie. Simți nevoia să evadezi și pentru că lucrurile nu se aranjează așa cum îți dorești, s-ar putea să te mulțumești urmărind niște imagini. S-ar putea să te entuziasmezi pentru că începi un curs sau niște ateliere pe care le aștepți de mai mult timp.

 

Leu

 

Ai mare grijă la bani, astăzi, și nu te lăsa păcălită de oferte sau de propuneri tentante de a face niște investiții, pentru că risti să pierzi! Și dacă ești interesată să demarezi o acțiune notarială sau să accesezi un credit, nu este o zi tocmai bună pentru a obține aprobări. În planul sentimental, apar tensiuni din cauza unor persoane care se amestecă în relația ta.

 

Fecioară

 

Cu Luna plasată în zodia Pești, pe casa relațională, vei fi tentată să ajungi la un compromis cu partenerul de cuplu. În planul profesional, ai parte de negocieri, dialoguri privind activitatea viitoare, de încheierea unui parteneriat. Posibil, în partea a doua a zilei, să-ți schimbi atitudinea vis-à-vis de o persoană din familie.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să apară situații neprevăzute la locul de muncă, să ți se dea peste cap un plan, un proiect, participarea la un curs sau plecarea într-o călătorie. Chiar dacă apar schimbări în programul tău de lucru, ai susținerea membrilor familiei, îndeosebi a partenerului, care-ți este suport moral.

 

Scorpion

 

Astăzi nu ești într-o dispoziție prea bună din punct de vedere sentimental, pentru că ai avut niște așteptări prea mari vis-à-vis de prietenia cu cineva cunoscut de curând. În partea a doua a zilei, refuzi din motive financiare să pleci cu un grup de prieteni, câteva zile, într-un minisejur.

 

Săgetător

 

Viața de familie este în prim plan astăzi. Totuși, pe parcursul zilei, gândurile tale se vor îndrepta spre trecut, copilărie, relația cu părinții și vei încerca să faci pace cu trecutul, mai ales dacă au fost neînțelegeri cu privire la o moștenire, administrarea unor bunuri de o valoare mai mare. Totodată, faci planuri pe termen lung împreună cu partenerul de cuplu.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă în ce privește comunicarea, luarea deciziilor și susținerea unor opinii vis-à-vis de o chestiune profesională. La serviciu, te simți bine între colegi, însă astăzi ai impresia că toată lumea are ceva de împărțit cu tine. Nu te ambala prea tare, pentru că va trece această situație până luni când revii la birou!

 

Vărsător

 

Astăzi, cheltui o sumă de bani mai mare pentru o deplasare în afara orașului, cazare, transport, faci niște rezervări. Ești atât de fericită că vei pleca câteva zile la relaxare, încât nu mai ai răbdare să treacă zilele. Dacă primești o propunere de colaborare, ai grijă și nu-ți face prea multe iluzii în legătură cu sumele pe care le primești, pentru că nu vor fi pe măsura eforturilor!

 

Pești

 

Astăzi apare o problemă în familie și vei fi nevoită să te organizezi repede să rezolvi situația apărută. Nu da curs unor dispute cu partenerul de cuplu din cauze independente de voi, pentru că nu veți face decât să vă stricați relația!

Wine Trips România S2E7 | Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile Sâmburești
 

related posts

Modifică setările cookies