Horoscop zilnic 7 ianuarie 2023. Capricornii ar putea avea o criză în relație, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul vieții de familie, căminului și relațiilor cu părinții. Pot avea loc crize în familie, tensiuni sau chiar încheieri de etape. Va fi nevoie să găsești un echilibru între viața de familie și cea profesională.

 

Taur

 

Sectorul comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți este activat astăzi de Luna Plină din zodia Rac, care poate scoate la suprafață anumite nemulțumiri în relația cu familia. Se pot spune lucruri direct sau se pot afla informații, care să schimbe cursul planurilor tale. De asemenea, este posibil să aibă loc încheierea unei etape privind o formă de școlarizare, curs, bursă.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este posibil să închei o colaborare, care nu-ți mai aduce venituri suficiente sau poate încasezi o sumă importantă de bani dintr-o activitate extraprofesională. Ai grijă cum gestionezi sumele pe care le deții și găsește un echilibru între ce încasezi și ce cheltui!

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi te face vedeta zilei. Este vorba de Luna Plină din zodia Rac, care se formează în casa personalității și poate aduce încheierea unui capitol din viața ta sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale sau relaționale. Ai energie multă, pe care ar trebui să o folosești constructiv și să eviți conflictele.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul frământărilor interioare, subconștientului, izolării și trecutului. Este momentul să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta ce te ține în loc să evoluezi, să faci pace cu trecutul și să deschizi o etapă nouă.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe casa vieții sociale, prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor. De asemenea, se activează și axa sentimentală și este posibil să aibă loc încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri de cucerire a unei persoane. S-ar putea să-ți dorești să clarifici anumite aspecte în relația cu cineva din anturajul tău sau chiar cu partenerul.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe casa intereselor profesionale și carierei, unde pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri, prin obținerea unei funcții sau a unor avantaje materiale mai mari de pe urma exercitării funcției.

 

Scorpion

 

Sectorul perfecționării profesionale și a schimburilor de experiență, călătoriile pe distanțe lungi, relațiile cu străinătatea, chestiunile birocratice și principiile, credințele sunt activate astăzi odată cu formarea Lunii Pline din zodia Rac. Au loc încheieri de etape, rezolvări sau înregistrarea unui succes profesional, obținerea unui atestat sau a unor acte pentru demararea unei activități independente.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe casa intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alți terți, a datoriilor, taxelor, impozitelor. S-ar putea să aibă loc încheierea unei colaborări sau să încasezi o sumă importantă de bani. De asemenea, pot să apară tensiuni cu privire la o moșternire sau niște sume de bani pe care le deții la comun cu familia.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe sectorul relațional, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să intervină o criză în relație și va fi nevoie să gestionezi situația, astfel încât să nu rupi relațiile. Au loc încheieri de etape sau este nevoie să găsești un echilibru între ce-ți dorești tu, respectiv partenerul.

 

Vărsător

 

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și al sănătății este activat odată cu Luna Plină din zodia Rac, care anunță evenimente în aceste domenii. Se pot încheia proiecte, obține un job mai bine plătit sau închei o etapă profesională.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și vacanțelor. Posibil să apară o criză în cuplu, cineva să se amestece în relația ta sentimentală și să fii nevoită să gestionezi situația apărută. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri, așa că numai de tine depinde și de cum vei știi să aplanezi un conflict.

 

related posts

Modifică setările cookies