Horoscop zilnic 7 iulie 2019. Fecioarele pleacă într-o vacanță neplanificată, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți prezic astrele pentru ziua de duminică, 7 iulie 2019.


Berbec

Primești o veste din partea rudelor care îți dă peste cap toate planurile pentru aceste zile. Trebuie să amâni câteva întâlniri și să faci niște drumuri suplimentare.

Taur

După o perioadă în care ai muncit extrem de mult și ai făcut tot felul de pregătiri, a venit momentul să te bucuri de o zi liniștită, împreună cu apropiații.

Gemeni

Dacă urmează să pleci în vacanță, ai nevoie de puțină organizare. Sunt multe lucruri de cumpărat, așa că astăzi vei petrece mult timp prin magazine, în căutarea celor necesare. Faci multe cheltuieli și ar trebui să fii mai precaută.  

Rac

Astăzi se pare că ai o zi destul de încărcată. Ai rămas cu câteva proiecte în urmă, de aceea ești nevoită să lucrezi la capacitate maximă. 

Leu

O problemă de familie îți dă bătăi de cap, iar în prima jumătate a zilei încerci să aranjezi lucrurile astfel încât să împaci și capra și varza. Apoi, te pregătești de o ieșire care îți oferă momente plăcute, de relaxare.

Fecioară

Ești hotărâtă să te bucuri în această vară de mai multă adrenalină și spontaneitate, așa că pleci cu partenerul de viață într-o minivacanță neplanificată, care te ajută să te regăsești. 

Balanță

Ești în criză de timp, mai ales că ai promis că faci o mulțime de lucruri și n-ai reușit să le duci la bun sfârșit. Nu uita că promisiunea rămâne o promisiune, așa că faci tot ce poți să ieși din aceste probleme cu obrazul curat.

Scorpion

Ești într-o dispoziție excelentă și profiți de lucrul acesta pentru a face ultimele pregătiri de vacanță. Deși ai multe de făcut, nu te dai bătută până când nu iese totul așa cum ai plănuit.

Săgetător

Primești o veste importantă din partea unei persoane apropiate, iar asta reprezintă un motiv foarte bun de petrecut. Seara ieșiți în oraș alături de amici. 

Capricorn

Îți dorești din suflet să te împaci cu un coleg de la muncă cu care te-ai certat de ceva vreme, însă se pare că nu ai nicio șansă.

Vărsător

Începutul de săptămână te găsește într-o formă de zile mari. Ești foarte veselă și generoasă, iar starea ta îi molipsește pe cei din jurul tău. Ești o prietenă minunată, iar cei dragi se pot considera cu adevărat norocoși că le ești alături.  

Pești

Îți dorești să petreci ziua alături de partener, însă mai multe obstacole te împiedică să faci ceea ce ți-ai propus. Încearcă să nu lași acest lucru să te afecteze prea tare.

Vezi și: Meghan Markle angajează dădacă nouă


related posts