Horoscop zilnic 7 iulie 2020. Berbecii se îndrăgostesc de cine nu se așteptau, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 7 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ești deschisă flirtului astăzi. Ocazii pentru romantism sau povești de dragoste pot să apară în locuri care au legătură cu educația, la cursuri, seminarii, ateliere, bibliotecă sau la evenimente culturale.

Taur

Te remarci astăzi în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale prin idei originale, care vor fi puse în practică în toamnă. În partea a doua a zilei se activează sectorul comunicării și organizezi calendarul pentru perioada verii.

Gemeni

Posibil astăzi să fii nevoită să iei niște decizii nu tocmai plăcute privind planul financiar, care este destul de solicitat în ultima perioadă. Ai făcut tot felul de artificii financiare să-ți rezolvi problemele apărute, însă acum vine greul: trebuie să începi să returnezi datoriile.

Rac

Primești astăzi o sumă de bani sau un cadou de la prieteni. Posibil prietenii să-ți facă și o petrecere surpriză. În partea a doua a zilei, încerci să negociezi un contract în favoarea ta, dar întâmpini unele probleme.

Leu

Veștile pe care ți le dă partenerul legate de schimbarea locului de muncă nu te prea încântă, deoarece aveați în plan o vacanță și este posibil ca acesta să nu își mai poată lua concediu. Acest lucru te nemulțumește, însă nu ai cum să schimbi nimic.

Fecioară

Posibil să intri astăzi în conflict cu unul dintre colegi din cauza mentalităților diferite. Așadar,  mai bine stai departe de dispute și vezi-ți de treaba ta, pentru că nu ai un partener de dialog cu care te poți înțelege!

Balanță

Contextul astral de astăzi aduce surprize în sfera sentimentală sau de la copii, care pot să participe la un eveniment cultural/artistic și să obțină un premiu. Dacă ești la începutul unei relații, astăzi ai parte de pasiune la cote înalte.

Scorpion

Ai parte astăzi de o vizită surpriză din partea unei rude care vine din străinătate. Dacă ai în plan o mutare sau cumpărarea unui imobil împreună cu partenerul de viață, poți să găsești o casă care să întrunească cerințele tale, iar prețul să fie acceptabil.

Săgetător

Se anunță o zi favorabilă comunicării, schimbului de opinii, cu multe deplasări neprogramate, care-ți pot da peste cap programul de lucru de la serviciu. Vei face față bine tuturor provocărilor în sectorul profesional pentru că ai susținerea colegilor și partenerilor de afaceri, care te salvează din unele situații dificile.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi anunță evenimente financiare neașteptate. Așadar, poți să primești o sumă de bani și îi faci o surpriză partenerului de cuplu: îi cumperi ceva ce își dorește de mai mult timp.

Vărsător

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul nașterii, nu poate să aducă decât optimism, veselie, bună dispoziție și activități care-ți fac plăcere. În partea a doua a zilei este posibil să te implici într-un proiect umanitar.

Pești

Astăzi, chiar dacă nivelul tău de energie nu este ridicat, nu ai de ce să-ți faci griji. Ai nevoie de mai multă odihnă și de a-ți face ordine în gânduri. Introspecția și meditația ar putea să te ajute să găsești soluții la problemele care te frământă.

 

Vezi și:  Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almașan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

 

related posts

Modifică setările cookies