Horoscop zilnic 7 iulie 2021. Fecioarele sunt răscolite, în plan amoros, de un bărbat din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 7 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor nu face aspecte favorabile cu Saturn și Uranus, aducând restricții și evenimente neprevăzute. Totodată, îți atrage atenția asupra faptului că trebuie să-ți schimbi modalitatea de comunicare, abordare și atitudinea în relație, iar astăzi este o zi bună pentru a rezolva o situație de natură relațională.

 

Taur

 

Se anunță o zi favorabilă rezolvării unor chestiuni domestice și negocierea unui contract profitabil. Dacă faci demersuri pentru un dosar de credit, primești vești de la bancă. În planul relațional, înveți lecții importante de viață.

 

Gemeni


Ești vedeta zilei de astăzi și poți lua unele decizii importante care privesc direcția ta în viață, studiile, perfecționarea profesională și noi colaborări. Sectorul comunicării este activat de Venus, micul benefic, și de Marte, planeta acțiunii, și te ajută să înveți lucruri noi, pentru a-ți putea suplimenta veniturile.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să susții următorul interviu la o companie unde ai vrea să lucrezi. Decizia de a face o schimbare este luată și este o chestiune de timp până când vei face mutarea. În viața de familie, ești preocupată să faci niște investiții pentru confortul vostru.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de prietenie. Totodată, vei avea niște dialoguri cu partenerul de cuplu privind libertatea de care ai nevoie în cuplu, să ai prietenii tăi, pasiunile tale, fără să-ți afecteze relația. Chiar dacă traversezi o perioadă destul de tensionată în planul relațiilor, astăzi este o zi favorabilă discutării unor subiecte sensibile.

 

Fecioară


Contextul astral de astăzi îți aduce o zi destul de încărcată la locul de muncă, cu multe dialoguri, care-ți vor lămuri o serie de aspecte neclare până acum. În planul sănătății este recomandată mai multă odihnă pentru a nu se agrava unele afecțiuni. În planul sentimental este posibil să apară evenimente neașteptate, pentru că este posibil să te caute cineva din trecut.

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște nemulțumiri în planul amoros, schimbări și surprize neașteptate. Dacă ai început să ieși la întâlniri cu cineva, ai impresia că ceva nu merge, nu se leagă și te gândești mai bine să renunți. La serviciu, trebuie să eficientizezi timpul pentru a face progrese într-un proiect.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei ai dialoguri cu partenerul de cuplu pe teme intime, pentru că simți că nu-ți acordă atenția de care ai nevoie. În sfera profesională, simți niște blocaje, pentru că nu poți avansa, nu ți se recunosc meritele sau nu ai mână liberă să iei decizii.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce o zi dificilă la locul de muncă, cu provocări, dar și cu conflicte din cauza mentalităților diferite dintre tine și colegi sau cei cu care lucrezi. În partea a doua a zilei, ești preocupată de organizarea unui eveniment în familie.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să nu fii în cea mai bună formă la serviciu, din cauza unor mici disfucții organice și a oboselii. În ce privește sectorul financiar, ai parte de limitări, de întârzieri privind intrarea unor sume de bani, lucru care-ți dă puțin planurile peste cap.

 

Vărsător

 

Apar, astăzi tensiuni în unele relații profesionale, din cauza unor colegi, care nu-și fac treaba. În planul relațional, te afli față în față cu o situație mai veche, care se reeditează. Evită dialogurile în contradictoriu cu partenerul și caută să faceți echipă pentru a depăși momentele dificile!

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să nu poți să-ți respecți promisiunile și programul stabilit, din cauza unor evenimente care au loc în familie. Totodată, caută și nu te suprasolicita prea mult, reorganizează-ți programul zilei de astăzi, în așa fel încât să beneficiezi și de niște pauze.

 

related posts

Modifică setările cookies