Horoscop zilnic 7 iulie 2022. Scorpionii fac față cu greu responsabilităților de la serviciu, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 7 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, niște nemulțumiri pe care le ai în legătură cu casa sau familia să le rezolvi împreună cu partenerul de cuplu. Sunteți pe aceeași lungime de undă și comunicați bine, așa că ați putea aborda și chestiuni relaționale, să rezolvați și micile voastre neînțelegeri.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri în contradictoriu cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, mai ales dacă este vorba de principii și convingeri personale. În partea a doua a zilei, se anunță și multe deplasări, dar și cheltuieli. Posibil să nu te întelegi din punct de vedere financiar cu unul dintre partenerii cu care lucrezi.

 

Gemeni


Astăzi, apar unele discuții legate de bani, mai ales dacă pleci într-o călătorie și apar cheltuieli neprevăzute. Nu lăsa micile probleme ivite să-ți strice vacanța! În partea a doua a zilei, reușești să-ți revii și să te bucuri de atmosferă și locurile pe care le vizitezi.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru familie, casă, administrarea bunurilor, dar și pentru a rezolva niște chestiuni mai vechi în relațiile cu părinții. Ziua anunță eforturi constructive, așa că vei fi mulțumită la final de ce ai rezolvat.

 

Leu


Luna îți traversează, astăzi, casa  comunicării și vei fi tentată să intri în conflicte la orice provocare din partea interlocutorilor tăi. Totuși, realizezi capcana în care intri,  dai dovadă de înțelepciune și nu te lași atrasă într-un dialog, care poate strica relațiile. O conversație cu un prieten apropiat îți poate aduce unele soluții.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru banii pe care îi cîștigi. S-ar putea să faci și niște cadouri unei persoane din familie, pe care o vizitezi. În partea a doua a zilei, vin vești de la o instituție financiară, privind obținerea unor acte, documente, aprobări.

 

Balanță


Cu Luna plasată în semnul nașterii tale, astăzi, ești înclinată spre armonie și înțelegere cu toată lumea. Ai dispoziție de studiu sau de a călători și s-ar putea să-ți mai programezi o ieșire de câteva zile. Totodată, primești vești de la drum, de la prieteni sau familie, care-ți fac o invitație la un eveniment important în viața lor.

 

Scorpion

 

Astăzi, s-ar putea să fii mai obosită, fără energie și să faci cu greu față responsabilităților de la serviciu. Dacă ești plecată în vacanță, este o zi de relaxare, fără prea mult efort, drumeții sau sporturi extreme. Îți dorești să lenevești, să te bucuri de natură, de liniște.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu întâlniri plăcute cu prietenii, în urma cărora s-ar putea să vii cu  idei de noi proiecte, pe care le vei implementa în următoarea perioadă. S-ar putea să discuți și cu cei cu care desfășori activități sau cu partenerul de cuplu despre intențiile tale din sfera profesională.

 

Capricorn

 

Astăzi, te remarci oriunde te duci, că este vorba de serviciu, în grupul de prieteni, familie, și mai ales dacă trebuie să prezinți o lucrare în fața unei comisii. Pe seară, este posibil să ieși cu colegii de serviciu, să sărbătoriți finalizarea unui proiect.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi vine cu călătorii sau cu pregătirea pentru o drumeție, o ieșire cu prietenii sau cu familia. Totodată, ești interesată să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Pești

 

Partenerul este cel care va susține, astăzi, niște cheltuieli pentru casă, familie, achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată. Pe seară, îi pregătești partenerului o cină romantică și încerci să-I acorzi mai multă atenție.

 

related posts

Modifică setările cookies