Horoscop zilnic 7 iunie 2020. Scorpionii au o problemă personală majoră, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 7 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil astăzi să pleci în afara orașului cu partenerul și prietenii. Vor exista momente în care vei sta retrasă, pentru că gândurile tale zboară spre rezolvarea unor probleme din sfera profesională, care nu-ți dau pace. Vei fi nevoită să adopți niște măsuri radicale la presiunea șefilor.

Taur

Contextul astral de astăzi te invită la reorganizarea planurilor de viitor, care implică pregătirea ta profesională, relația cu unele instituții publice sau cu persoane care te îndrumă într-un proiect personal. Posibil să primești sfaturi utile, însă vor exista blocaje în a pune în aplicare demersurile într-un proiect.

Gemeni

Astăzi, ar trebui să te bucuri de prezența celor dragi, a partenerului sau a copiilor, dacă ești părinte. Este posibil ca aceștia să-ți pregătească o surpriză dacă îți sărbătorești ziua de naștere în aceste zile. Dacă deja a fost, primești un cadou întârziat. În altă ordine de idei, gândurile tale se îndreaptă spre cum să rezolvi niște chestiuni financiare, să administrezi mai bine niște sume de bani pe care vrei să le investești.

Rac

Contextul astral de astăzi te invită la un compromis în planul relațiilor personale sau de natură profesională. Deoarece ai preluat niște sarcini în plus la serviciu, te gândești cum să pui șefilor problema banilor, pentru a nu primi un refuz din partea acestora.

Leu

Încă de la începutul zilei vei avea parte de disfuncții organice la nivelul sistemului osos. Dacă ai în plan să ajungi la zi cu treburile gospodărești, ar fi bine să le amâni și să faci ceva ce-ți place, să te relaxezi și să te odihnești mai mult. Apelează la partener să facă strictul necesar și nu-l critica dacă ți se pare că nu face treburile așa cum le faci tu!

Fecioară

Ai parte astăzi de conflicte interioare și sentimente contradictorii față de o persoană din grupul de prieteni. Consideri că este important să te gândești de două ori înainte să spui ceva ce ai regreta mai târziu, așa că decizi să aștepți acel impuls de care ai nevoie să-ți exprimi sentimentele.

Balanță

Chestiunile domestice sau achiziționarea unei locuințe vor fi astăzi subiectul principal pentru tine și membrii familiei tale. Așadar, faceți planuri de viitor în care intră în discuție și schimbarea casei. Dacă nu reușești să accesezi un împrumut, te vei mulțumi și cu reamenajarea casei.

Scorpion

Te concentrezi astăzi pe problemele majore personale și cum Luna îți traversează casa comunicării, a schimbului de opinii, a acumulării de informație și a cunoașterii, vei fi deschisă dialogului pe teme care implică planurile tale de viață.

Săgetător

Ești interesată astăzi să găsești modalități noi de a face bani și pentru acest lucru începi să faci un plan pentru următoarea perioadă. Totodată, te gândești ca o parte dintre economii să le investești. În partea a doua a zilei, îi faci o surpriză partenerului de cuplu prin achiziționarea online a unui lucru pe care și-l dorea de mai mult timp.

Capricorn

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa personalității, îți imprimă determinare, seriozitate și responsabilitate față de familie, cămin, dar și pentru chestiunile care pot să apară brusc la serviciu și pe care trebuie să le rezolvi. Dialogul cu o persoană mai în vârstă ar putea să te ajute să vezi și din alt unghi unele probleme apărute.

Vărsător

Astăzi, cu Luna pe casa subconștientului poți să ai parte de momente în care te retragi, pentru că universul tău interior este tulburat din cauza problemelor de natură financiară. Încerci să gășești soluții și metode de suplimentare a veniturilor. În primă  fază achiziționezi doar lucruri care sunt urgente.

Pești

Chestiunile gospodărești, dar și unele sarcini de la locul de muncă, care apar neașteptat, îți vor ocupa marea majoritate a timpul. Gasește totuși timp să discuți cu un prieten apropiat despre toate frământările tale!

Elon Musk trimite primii oameni în spatiu - Trending Review cu Daragiu - Episodul 32

related posts