Horoscop zilnic 7 iunie 2022. Berbecii tânjesc după o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 7 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna își continuă și astăzi traseul prin zodia Fecioarei și în planul profesional vei fi dispusă să depui mai mult efort decât de obicei. Totodată, poți lua decizii financiare bune, în urma unor propuneri, care vin din partea unui prieten sau a echipei din care faci parte. În planul sentimental, ți se face dor de cineva din trecut.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna prin casa creativității, îți aduce inspirație și idei creative într-un proiect la care lucrezi. Posibil, să-ți pui în valoare talentele, cunotințele și abilitățile și să obții avantaje financiare. În planul sentimental, atragi persoane noi, pe care le cucerești imediat.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă investițiile pentru casă, însă  vei fi cumpătată cu banii și cu resursele pe care le deții. S-ar putea să rezolvi neașteptat o chestiune, care are legătură cu casa, familia, părinții. Îți ies în cale oamenii de care ai nevoie.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te face mai comunicativă, chiar dacă Luna se află într-o zodie rezervată. Ești deschisă interacționării cu ceilalți, stai la povești cu colegii, prietenii, vecinii și astfel afli tot felul de informații utile, vești. Un drum scurt ți-ar putea scoate în cale o persoană interesantă, cu care să legi o prietenie mai apropiată.

 

Leu

 

Cu Luna în zodia Fecioarei, și astăzi te preocupă banii, investițiile și proiectele profesionale. S-ar putea să-ți dorești să te perfecționezi profesional, să începi niște cursuri, să te înscrii la un master, să continui niște studii sau să investești mai mult în pregătirea ta. Dacă ai știut să te pui în valoare, acum vin și roadele muncii tale.

 

Fecioară

 

Dacă ești în căutarea iubirii, ai toate șansele să-ți găsești jumătatea, pentru că reușești să ieși din zona ta de confort și să cauți, să ieși la evenimente, să socializezi. Ai o doză mare de încredere în tine și s-ar putea să faci lucruri pe care nu le-ai facut de mult. Deși nu ești prietenă cu riscul, astăzi este posibil să fii de nerecunoscut, să iei inițiative, pe care altă dată nu le-ai fi luat.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, o casă a secretelor, a izolării, a lucrurilor pe care le pregătești în spatele scenei. Reușești să-ți redirecționezi energia spre interior și să găsești soluții la unele probleme care apar în proiectele tale.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să-ți parvină, prin prieteni, niște informații despre un fost iubit sau acesta te caută, să încerce să reia legătura. Nu ești interesată, a trecut perioada în care sufereai și ai fi făcut orice să se întoarcă. Dialogul pe care îl aveți îl face să-și dea seama, că nu mai este cale de întoarcere.


Săgetător

 

Luna, care îți traversează și astăzi casa carierei și a activităților profesionale, îți aduce planuri mărețe și tinzi să nu mai aștepți, ci să iei niște decizii importante pentru direcția profesională. Veniturile tale vor crește considerabil, numai dacă vei știi să negociezi niște contracte.

 

Capricorn

 

Discuți, astăzi, despre o plecare în afara țării, o călătorie de agrement sau în scop profesional. Totodată, s-ar putea să cunoști persoane noi la un eveniment monden, cu care ai discuții interesante și sunteți pe aceeași lungime de undă, în ce privesc principiile și viziunea despre viață, în general.

 

Vărsător

 

Astăzi, se anunță o zi în care preocuparea ta principală este pentru situația financiară, a banilor și bunurilor, pe care le deții în comun cu partenerul, dar și pentru sfera intimă, încrederea reciprocă și transformările profunde. S-ar putea să te împaci cu partenerul, după niște dispute, care au avut loc în urmă cu câteva zile, însă degeaba încerci să reveniți la ceea ce a fost, pentru că nu mai ai aceleași sentimente.

 

Pești

 

Contextul astral este favorabil unor dialoguri cu partenerul de cuplu, privind viitorul relației sentimentale, dar și pentru negocieri sau încheieri de proiecte profesionale pe termen lung. Totodată, s-ar putea să primești niște sfaturi bune sau ajutor sub formă de informații utile de la prieteni.

related posts

Modifică setările cookies