Horoscop zilnic 7 mai 2020. Săgetătorii se confruntă cu probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 7 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează astăzi și-ți activează sectorul resurselor în comun cu partenerul de viață, cu partenerii de afaceri, banii proveniți din credite, moșteniri sau avantaje materiale, ar putea să-ți aducă evenimente cu impact în sfera financiară.

Taur

Evenimentul important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care îți activează casa mariajului, a relațiilor și a parteneriatelor de natură profesională. Poate fi un moment de culegere a roadelor unui demers partenerial sau încheierea unei etape în cuplu sau care privește un proiect care a ajuns la final.

Gemeni

Luna Plină din zodia Scorpion care se formează astăzi pe casa muncii și a sănătății tale, anunță evenimente care au legătură cu activitățile de la serviciu, dar și cu posibilitatea schimbării situației financiare, prin obținerea unei măriri salariale sau a primirii unui bonus.

Rac

Evenimentul important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se perfectează pe casa sentimentală, a copiilor, a activităților de creație, artistice sau de relaxare. Este un moment care poate scoate la iveală sentimente intense în cuplu, încheierea unei etape sau culegerea roadelor în domeniile enumerate.

Leu

Luna Plină din zodia Scorpion, care se perfectează astăzi, scoate în evidență unele chestiuni în viața de familie, în ceea ce privește relația cu părinții, cu regimul unei locuințe, cu o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Fecioară

Evenimentul important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care aduce în atenție relația cu frații, cu rudele, vești privind obținerea unui atestat, dacă ai urmat niște cursuri sau prezentarea unui proiect/lucrare, susținere de examen sau interviu.

Balanță

Luna Plină de astăzi din zodia Scorpion, îți dinamizează axa financiară, respectiv a banilor obținuți de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Posibil să aibă loc și evenimente importante, care privesc banii, încasarea unei sume de bani dintr-o tranzacție imobiliară sau o sumă mai mare obținută dintr-un credit. 

Scorpion

Luna Plină care se formează astăzi în zodia ta se perfectează în casa personalității și dinamizează axa relațională. Poate avea loc un eveniment important pentru tine, să înregistrezi un succes personal/ profesional, se poate încheia o etapă în cuplu sau să cunoști brusc pe cineva care să-ți schimbe viața.

Săgetător

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Scorpion se perfectează în casa subconștientului, a izolării, a introspecției, a meditației și a sănătății. Posibil să aibă loc evenimente cu impact emotional și să fii nevoită să realizezi că trebuie să elimini din viața ta lucrurile și persoanele care te opresc să evoluezi. În ceea ce privește starea sănătății, este posibil să ai parte de disfuncții organice, să se acutizeze unele probleme, însă nu trebuie să abuzezi de medicamente, pentru că vor trece de la sine.

Capricorn

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care îți activează casa prietenilor, a grupurilor sociale din care faci parte, a proiectelor și a planurilor de viitor, semn că poți culege roadele unui proiect care se finalizează cu succes.

Vărsător

Luna Plină din zodia Scorpion care se formează astăzi, îți activează sectorul carierei,ambițiilor profesionale, imaginea și statutul personal și poate aduce un succes în sfera profesională sau în unele cazuri încheierea unei etape.

Pești

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Scorpion  anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri care privesc studiile și finalizarea unor cursuri de perfecționare profesională, dezvoltare personală sau de limbi străine.

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate

related posts