Horoscop zilnic 7 mai 2021. Fecioarele se îndrăgostesc de cineva care îi dezamăgește, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 7 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei, descoperi că ar putea să apară unele oportunități de a te implica într-un proiect nou sau unul dintre apropiați îți propune să îi faceți unui prieten o surpriză. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în semnul nașterii tale, așa că ești plină de acțiune, preiei initiative și rezolvi diverse probleme. Atenție, că poți fi lezată și poți intra în conflicte foarte ușor!

 

Taur

 

În prima parte a zilei, ești preocupată de planurile tale de viitor și de proiectele în care ai putea să te implici, să câștigi mai mulți bani. În partea a doua, Luna ajunge în zodia Berbec și-ți va traversa sectorul subconștientului, al izolării, trecutului și sănătății. Este recomandat să reduci activitatea și să rezolvi doar prioritățile, deoarece este posibil să ai parte de unele disfuncții organice.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu superiorii legate de activitatea din ultimul timp. Ți se propune un alt job sau primești vești de la un angajator, care te cheama la un interviu. În partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze zodia Berbec, respectiv casa prietenilor, onorezi o invitație de a ieși în oraș cu prietenii.

 

Rac

 

Contextul astral din prima parte a zilei îți aduce vești de la cineva din străinătate, primești un răspuns de la o firmă de recrutare și programați un interviu. Surpriza va fi când vei afla că acea firmă lucreză cu firme din afara țării și vei putea să faci și deplasări, schimburi de experiență. În partea a doua a zilei, îți faci planuri pe termen lung privind proiectele tale personale.

 

Leu

 

Dacă în prima parte a zilei interesul tău este pentru a rezolva unele chestiuni financiare, să închei o colaborare sau să stabilești, împreună cu partenerul, destinația unei sume de bani, în cea de-a doua parte, ești interesată să achiziționezi o minivacanță sau să pregătești o plecare în weekend.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, ești deschisă către nevoile celor cu care colaborezi la serviciu, În sfera personală, îți faci timp mai mult pentru partener. Dacă ești singură și cunoști pe cineva care îți place, s-ar putea să fii puțin dezamăgită la început, dar pe măsură ce trece timpul și vă apropiați mai mult, vei vedea că vă potriviți și rezonați. În partea a doua a zilei, primești o sumă de bani, pe care nu o așteptai.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, interesul tău se îndreaptă spre activitățile de la locul de muncă. Nu este o zi aglomerată, așa că poți respira ușurată. Poți chiar să-ți iei jumătate de zi liberă și să-ți faci program comun cu partenerul, însă, atenție, că ai tendința să intri în conflict cu acesta din diferite motive.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei, interesul tău este pentru relația cu persoana iubită sau pentru copii, pentru programarea unor activități de relaxare în weekend. Regimul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze zodia Berbec, respectiv sectorul muncii și al activităților gospodărești. Posibil să apară unele urgențe sau vești, care să-ți dea programul peste cap.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, interesul tău este pentru spațiul de locuit sau spațiul pe care îl ocupi la serviciu și ești determinată să faci niște schimbări pentru a te simți bine. Relațiile cu membrii familiei sunt mai bune și reușești să treci cu vederea diferențele de mentalitate și opiniile diferite. În partea a doua a zilei, se activează sectorul sentimental, al aventurii, relaxării și distracției, așa că nu-ți rămâne decât să cooperezi cu aspectele astrale și să te simți bine în prezența celor dragi.

 

Capricorn

 

Sectorul comunicării este cel activat în prima parte a zilei. S-ar putea să primești niște sfaturi utile de la un prieten sau un coleg de serviciu legate de administrarea unor sume de bani. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Berbec, în sectorul casei și vieții de familie și interesul tău va fi pentru acest domeniu de viață și pe rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, interesul tău este pentru administrarea fondurilor financiare pe care le deții. 

Recomandarea astrelor este să-ți faci socoteli, astfel încât să te încadrezi în ce câștigi, să nu mai depășești bugetul și să fii nevoită să apelezi la cardurile de credit sau la împrumuturi. În partea a doua a zilei, se activează sectorul deplasărilor, comunicării și negocierilor. Dacă trebuie să ai întâlniri sau dialoguri importante, trebuie să ai grijă cum îți expui ideile și să-ți lași și interlocutorii să-și spună părerea.

 

Pești

 

În prima parte a zilei, ai o dispoziție bună, poate pentru că Luna îți traversează zodia nașterii și cauți să te bucuri de această stare. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când se activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu și din colaborări extraprofesionale. Posibil să ai tendința de a face niște cheltuili pripite, așa că mai bine analizează înainte să le faci!

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Benny Adegbuyi - ”Mi-e antipatic rau Dani Mocanu”

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies