Horoscop zilnic 7 mai 2022. Vărsătorii au parte de evenimente bruște și neașteptate în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi,  ai intuiție și este recomandat să-ți asculți vocea interioară, să rezolvi o chestiune familială. Interacționezi bine cu membrii familiei și ești pe aceeași lungime de undă cu aceștia. În partea a doua a zilei, s-ar putea să programezi o călătorie.

 

Taur

 

Chiar dacă este o zi de weekend, gândul tău este la un proiect sau o idee de proiect, pe care vrei să o începi în curând. Luna îți traversează casa comunicării, prilej bun pentru dialoguri, negocieri, întâlniri. Așadar, vei profita de o conjunctură, pentru a-ți consolida relațiile cu cei cu care ești interesată să închei un contract/parteneriat.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează casa banilor și face un aspect de trigon cu Neptun din casa carierei și ambițiilor profesionale. S-ar putea să cooperezi cu o ofertă, care vine spre tine și care-ți poate suplimenta veniturile. În partea a doua a zilei, faci niște deplasări scurte.

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să nu fii hotărătă ce să faci: dacă să dai curs unei invitații de a petrece weekendul în afara orașului, cu prietenii sau să participi la niște evenimente culturale. În partea a doua a zilei, s-ar putea să apară unele șanse de câștig sau te decizi să rezervi cazare și transport pentru vacanța de vară.

 

Leu

 

În prima parte a zilei, Luna încă îți traversează casa frământărilor interioare, semn că nu trebuie să te suprasoliciți prea mult și să începi ziua ușor, pentru că s-ar putea să ai energie scăzută. Registrul astral se schimbă, în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia ta și vei avea o cu totul altă dispoziție, mai optimistă și motivată să faci ceva pentru tine, ceva care-ți face plăcere.

 

Fecioară

 

În prima parte de zi, ești mai activă și reușești să rezolvi niște chestiuni, care au legătură cu viața sentimentală, să lămurești niște lucruri. S-ar putea să ai intuiție, să identifici o problemă, care a apărut de mai mult timp în cuplu. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze casa subconștientului, semn că ai nevoie de odihnă și detașare de factorii de stres.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, dialogul cu cineva din familie ar putea să-ți deschidă ochii cu privire la o altă perspectivă în planul profesional. În partea a doua a zilei, Luna intră în casa planurilor de viitor și face un aspect favorabil cu planetele din casa muncii. Posibil, un proiect de serviciu, să te preocupe și să ai intuiție în rezolvarea unor chestiuni, care apar neașteptat.

 

Scorpion

 

Începi ziua determinată să te ocupi de niște chestiuni, care au legătură cu studiile, pregătirea unei lucrări/proiect sau intenționezi să rezolvi niște chestiuni birocratice săptămâna viitoare. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze casa carierei și face un aspect favorabil cu planete din casa creativității, semn că s-ar putea să ai intuiție într-o activitate personală/hobby, dar și-n planul sentimental, unde este posibil să cucerești pe cineva cu cunoștințele tale.

 

Săgetător

 

Astăzi, intuiția ta funcționează și ar fi bine să faci ce simți, atunci când trebuie să iei decizii de natură financiară. S-ar putea să poți evita niște situații, care-ți puteau aduce niște pierderi financiare. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze casa studiilor, călătoriilor, lărgiri orizonturilor, prilej numai bun să studiezi, să te informezi într-un domeniu de interes pentru tine, să te pregătești pentru un examen/interviu sau să programezi o călătorie.

 

Capricorn

 

Astăzi, în prima parte a zilei se întrevede un dialog constructiv cu partenerul de cuplu și vă ocupați de chestiuni, care țin de planurile voastre de viitor. Aveți aceeași viziune și acest lucru vă ajută să luați repede decizii. În partea a doua a zilei, abordezi subiecte despre finanțele în comun și despre investițiile pe care vreți să le faceți în perioada următoare.

 

Vărsător

 

Contextul astral de la începutul zilei vine cu preocupări pentru sarcinile gospodărești. În partea a doua a zilei, s-ar putea să te întâlnești cu cineva din familie să discutați despre o problemă, pe care o ai în cuplu. Dacă au avut loc evenimente bruște și neașteptate, ai nevoie de niște sfaturi.

 

Pești

 

În prima parte din zi, Luna, plasată în casa iubirii, face un aspect bun cu planetele din casa personalității tale, aspect favorabil pentru sfera sentimentală. Te bucuri de o atmosferă armonioasă în planul relațional. Dacă ești singură, te scoate cineva la o întâlnire. 

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Trandafiri din Cartofi cu Brânza

related posts

Modifică setările cookies