Horoscop zilnic 7 martie 2016. Berbecii au o zi agitata, iar Fecioarele se resimt dupa o perioada incarcata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 martie 2016. 


BERBEC

Esti agitata, deoarece astazi trebuie sa predai un proiect important la job si esti in urma, de aceea ii acorzi intreaga atentie pentru a fi gata la finalul zilei. 

TAUR

Se anunta o zi dificila, in care iti este greu sa te concentrezi la ceea ce ai de facut, tinand cont ca ai avut parte de un week-end agitat, in care ai petrecut destul de mult. 

GEMENI

Esti hotarata sa faci o schimbare pe plan profesional, de aceea incepi saptamana incercand sa-ti faci un plan pentru ceea ce urmeaza in urmatoarele saptamani.

RAC

Te-ai confruntat cu niste probleme grave de sanatate, iar acum inca te simti slabita. Te decizi sa mergi la doctor pentru a-ti oferi niste solutii ca sa te repui pe picioare.  

LEU

Esti tentata sa te certi cu o colega de la serviciu din cauza unui proiect la care lucrati impreuna, dar realizezi ca asta nu va face decat sa inrautateasca situatia. 

FECIOARA

Dupa o perioada in care ai muncit fara oprire, a venit momentul sa te relaxezi putin, iar astazi incepi prin a-ti pune ordine in activitatea de la job. 

BALANTA

Orice ai face, nu reusesti sa scapi de volumul incredibil de munca de la birou, iar nici ziua de astazi nu face exceptie. O discutie cu superiorii ar trebui sa linisteasca putin situatia.

SCORPION

Ai parte de o zi linistita, in care reusesti sa-ti rezolvi destul de repede treburile de la job, iar apoi te relaxezi in oras alaturi de niste prietene. 

SAGETATOR

Esti in imposibilitatea de a termina la timp un proiect de la job, chiar daca ramai si peste program, iar asta iti va crea probleme la munca. 

CAPRICORN

Partenerul de viata te surprinde inca de la prima ora a diminetii cu un cadou romantic, iar asta iti va oferi energie pentru intreaga zi. 

VARSATOR

Esti implicata intr-o discutie destul de aprinsa la birou, care iti strica dispozitia pentru intreaga zi, motiv pentru care incerci sa eviti comunicarea cu cei din jur.

PESTI

Dupa o perioada in care ai muncit neincetat, a venit momentul sa te bucuri de rasplata, fie ca este vorba despre o marire de salariu sau despre o promovare. 

related posts

Modifică setările cookies