Horoscop zilnic 7 martie 2018. Racii intampina dificultati la locul de munca, vezi ce se intampla cu Taurii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 martie 2018.


BERBEC

Astazi experimentezi o stare foarte buna, de-a dreptul visatoare. Desi nu iti sta deloc in caracter, tragi de timp cat de mult poti, pentru a nu face nimic din ce te-ar putea scoate din aceasta stare de spirit pe care o ai rar.

TAUR

Taurii au nevoie sa incheie proiectele pe care le au in desfasurare, pentru ca se anunta o aglomerare de responsabilitati. Ziua aceasta ar trebui dedicata detaliilor care au ramas nerezolvate in orice fel de chestiune, personala sau profesionala.

GEMENI

Gemenii iar parte la o intorsatura de situatie de 180 de grade. Te pregatesti de ceva timp pentru un eveniment care se anuleaza sau isi schimba complet traiectoria, iar asta te dezechilibreaza si te supara, pentru ca deja ai depus o munca semnificativa pentru el.

RAC

Locul de munca pe care il ai iti da cateva batai de cap, iar asta se intampla in special pentru ca nu ajungi la un consens cu colegii tai. Incearca sa nu te mai lasi atat de afectata de parerile lor personale, nu trebuie sa fiti prieteni, daca nu se poate.

LEU

Leii tind sa se piarda in detalii, astazi si sa nu rezolve prea mult din lucrurile pe care le au de facut. Sunt visatori si pusi pe glume, iar asta nu este intotdeauna in favoarea lor, lucru care se va observa pe parcursul acestei zile.

FECIOARA

Fecioarele au parte de momente placute in compania unor persoane dragi. Fie ca este vorba de partenerul de viata sau de membrii ai familiei, cineva le poarta de grija si le asigura tot ceea ce au nevoie pentru a avea o zi frumoasa. 

BALANTA

Balantelor le este recomandat sa evite discutiile neplacute la locul de munca, mai ales atunci cand este vorba despre decizia unui superior. Isi pot atrage multe pareri gresite, daca aleg sa isi vocifereze gandurile.

SCORPION

Astazi te folosesti de toata carisma de care poti da dovada si ii faci pe cei din jur sa fie intru totul de acord cu tine, in luarea unor decizii. Te folosesti de argumente puternice si apelezi inclusiv la partea sentimentala a ta, pentru a reusi ceea ce ti-ai propus.

SAGETATOR

Ai de facut cateva cumparaturi si cateva drumuri care nu sunt tocmai pe placut tau. Tocmai de aceea, ai tendinta de a te grabi si de a trata asta cu superficialitate. Ai grija, nu o sa iti placa sa fii nevoita sa faci un lucru de doua ori.

CAPRICORN

Ai o atitudine mai degraba aroganta decat prietenoasa, fata de persoane care incearca sa se apropie de tine. In cazul in care urmeaza sa lucrati impreuna, incearca sa iti temperezi comportamentul si sa tii cont ca totul se poate intoarce impotriva ta.

VARSATOR

Te deranjeaza ceva din comportamentul unei persoane apropiate, asa ca iei decizia de a discuta foarte deschis si pe larg despre ceea ce te supara. Nu esti genul de persoana care lasa lucrurile sa treaca de la sine, insa trebuie sa ai grija la cum vei puje problema, in asa fel incat sa nu jignesti pe nimeni cu parerea pe care o ai despre el sau ea.

PESTI

Pestii risca sa ajunga la o extenuare care le va afecta sanatatea, daca nu incetinesc macar putin ritmul in care lucreaza. Astazi sunt mari sanse ca efortul din ultimele zile sa se faca simtit si sa fii nevoita sa lucrezi de acasa, sau chiar sa iei o pauza.

related posts

Modifică setările cookies