Horoscop zilnic 7 martie 2019. Balanțele vor primi un cadou valoros, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 7 martie 2019.


Berbec

În această zi, este necesar să îți găsești echilibrul. Probabil vei simți nevoia să te înconjori de frumusețe, ocazie cu care poți cheltui în exces. În general, îți petreci timpul având grijă de look-ul tău sau gândindu-te la o nouă dietă.

Taur

Nu accepți să fii deranjată în aceste momente. Această zi este recomandată pentru a rezolva sarcini de serviciu ușoare și de a face plaunuri pentru Ziua Femeii. Seara o poți petrece alături de familie, într-o atmosferă caldă.

Gemeni

Astăzi, vă preocupă finanțele. Poți câștiga o sumă frumoasă de bani, care să elimine deficitul de cash din buzunarul tău. Îți poți dedica seara persoanei iubite sau cercului restrâns de prieteni, care abia așteaptă fie în compania ta. 

Rac

În această zi, este necesar să te concentrezi pe starea ta de sănătate. Ai nevoie să-ți găsești echilibrul interior, confortul emoțional, stabilitatea. Dacă îți cauți un job nou, azi poți găsi o ofertă extrem de interesantă.

Leu

Astăzi, cel mai indicat este să eviți bârfele sau confesiunile intime. Cu ajutorul creativității, îți poți pune ordine în finanțe. Este recomandat să petreci seara într-un cadru intim, departe de agitație și zgomot. 

Fecioară

O zi care îți va putea părea lungă și dificilă din anumite puncte de vedere. Vei avea foarte multe lucruri de făcut, multe proiecte de terminat, rude apropiate de ajutat. Există riscul să te simți, la final, epuizată, de aceea, planifică ceva relaxant pentru seară.

Balanță

Astăzi, te vei simți relaxată, aproape leneșă, așadar nu îți programa activități sau discuții importante. Este foarte posibil să primești o veste importantă cât privește viața ta personală sau viitorul carierei tale. De asemenea, s-ar putea să primești un cadou valoros. 

Scorpion

Astăzi, ai permisiunea să fii egoistă. Vei putea să ignori cererile de ajutor din partea colegilor sau să ignori predilecția acestora pentru bârfe mici. Mai mult, este cazul să te concentrezi pe munca creativă, care îți poate aduce bani în plus. 

Săgetător

S-ar putea să primești un post nou, mult mai ofertant, la slujbă, sau să închei un contract de afaceri extrem de avantajos. Chiar dacă există riscul să rămâi fără bani, situația financiară se va echilibra foarte curând. 

Capricorn

Vei simți o pace interioară pe care nu ai experimentat-o de multă vreme. Vei remarca faptul că nu se întâmplă ceva interesant sau memorabil în viața ta, dar este în regulă, ai nevoie și de zile relaxante. Nu este recomandat să te implici într-o ceartă cu partenerul de viață. 

Vărsător

Astăzi, vei fi nevoită să te pui pe locul doi și să ai grijă de cei dragi din jurul tău. Abia după-amiază te poți relaxa și este recomandat să încerci să faci ceva pentru tine. Sunt recomandate lectura, meditația sau chiar o plimbare lungă prin parc.

Pești

Ziua de azi constă în numeroase drumuri, negocieri, întâlniri. Ai răbdare, pentru că vei fi nevoită să comunici cu tot felul de oameni. Există posibilitatea să te întâlnești cu o persoană iubită în trecut, ocazie cu care poți deveni nostalgică.

Vezi și: Vloggerul Selly, despre prima noapte de dragosterelated posts