Horoscop zilnic 7 martie 2021. Vărsătorii au o trezire spirituală, găsesc direcția în viața, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 7 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize financiare plăcute și oportunități neașteptate în ce privesc veniturile tale. Veștile bune pot veni de la cineva de la care nu te aștepti, din grupul tău, cu care ai avut niște conflicte. Posibil să stingi tensiunea pe care o ai cu persoana respectivă și să legi o prietenie mai trainică.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat înțelepciunii, proiectelor personale de viitor, principiilor și sistemului de valori după care mergi în viață. Aspectul benefic care se formează cu Uranus, planeta schimbărilor și a surprizelor din semnul nașterii tale, ar putea să-ți aducă o șansă în carieră, o propunere de nerefuzat.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru administrarea eficientă a banilor pe care îi deții. Ai ajuns la concluzia că-ți trebuie venituri suplimentare și te gândești serios să dai curs unei propuneri.

 

Rac

 

Posibil astăzi să ai parte de relații complicate cu cei cu care interacționezi. În sfera sentimentală, nu sunt excluse unele surprize, mai ales dacă ești în situația în care trebuie să reiei niște dialoguri incomode.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi anunță o zi dificilă pentru că trebuie să rezolvi niște chestiuni organizatorice pentru mâine la serviciu. Unele lucruri nu depind de tine și chiar dacă pot să apară niște tensiuni cu colegii, ai susținerea șefilor în demersurile tale.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală. Este o zi cu un plus de energie și ești determinată să iei unele decizii care privesc relația de prietenie cu cineva care se află în străinătate, de la care aștepți un semn. Concentrează-te să rezolvi ceea ce este important pentru tine!

 

Balanță

 

Relațiile cu familia și în special cu părinții sau cu persoanele mature din familie ar putea să-ți aducă niște dialoguri interesante, din care să afli informații utile, care să te ajute pe viitor într-o chestiune patrimonială sau care are legătură cu regimul unei locuințe.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce multă presiune asupra ta. Simți că nu ai timp, că nu reușești să termini tot ce ți-ai propus. Posibil să faci și niște deplasări neprevăzute pentru a rezolva unele chestiuni gospodărești. În schimb, în planul sentimental, este o zi în care simți că lucrurile merg într-o direcție bună cu partenerul, deși sunt mici tensiuni.

 

Săgetător

 

Posibil acțiunile tale din sfera financiară să aibă efecte astăzi și unele amânări în intrarea sumelor de bani ar putea avea legătură cu faptul că nu te-ai organizat cum trebuie, iar programul stabilit, respectiv niște deplasări la cumpărături, să fie dat peste cap.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți scoate în evidență calitățile tale de organizator. Este o zi bună de afirmare și pe tot parcursul zilei or să apară momente prielnice să ieși din rutină, să faci ceva diferit, spontan. În partea a doua a zilei, vei rezolva niște situații într-un mod original, nonconformist.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să realizezi cât de important este planul spiritual în această perioadă, în care cauți direcția în viață. Deși ai parte de tensiuni interioare, motivația de a-ți duce obiectivele mai departe,  crește, îți dă putere și încredere să continui.

 

Pești

 

Relația cu un prieten, un coleg sau un apropiat ar putea să se îmbunătățească. Ești mult mai deschisă către iertare și împăcare. Dacă ești singură, în planul sentimental pot să apară oportunități, ieși în evidență și faci cuceriri. 

 

 

Selly aruncă vina amenzii pe Tzancă Uraganu!

related posts

Modifică setările cookies