Horoscop zilnic 7 martie 2022. Taurii au parte de aprecieri și susținerea șefilor în proiecte, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 7 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te concentrezi pe sfera profesională, pe activitățile și planurile profesionale. Ai șansa să-ți pui în evidență abilitățile de comunicare și negociere. Luna în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea să aducă surprize financiare. Pentru a-ți asigura venituri mai mari, s-ar putea să-ți asumi mai multe responsabilități.

 

Taur

 

Astăzi este o zi în care strălucești și capeți mai multă încredere în forțele tale, pentru că te bucuri de aprecieri și ai susținerea șefilor în proiectele și ideile pe care vrei să le implementezi. S-ar putea să iei decizii neașteptate și simți că ai nevoie de mult mai multă libertate de exprimare.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu frământări interioare din cauza unor situații, care apar în spațiul social. Evenimentele care au loc nu sunt în acord cu principiile tale, așa că nu vei reacționa prea bine la unele presiuni din partea unor colegi. Totodată, trecutul revine în atenție, dar ai resurse să lași-l lași în spate și să-ți continui activitățile curente.

 

Rac


Contextul astral de astăzi vine cu întâlniri cu prietenii, ieșiri, organizări de evenimente. Posibil cineva cu putere de decizie să-ți intermedieze un contract, o colaborare, pentru obținerea unui venit însemnat. Și de la prieteni poți primi o sumă de bani sau un cadou, mai ales dacă te-ai mutat în casă nouă.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi te ajută să te remarci în planul profesional și al imaginii publice. Ai un randament intelectual ridicat și faci progrese într-un proiect profesional. Luna în conjuncție cu Uranus, guvernatorul casei relațiilor, vine cu surprize și-n relație sau în parteneriate/asocieri.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să primești o invitație de a participa la un eveniment, o lansare de carte, o călătorie în străinătate, pentru a lua parte la un eveniment important în viața unui membru al familiei. La serviciu, s-ar putea să intri într-un conflict cu cineva cu care ai principii diferite sau îți impune un anumit stil de muncă.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu. Nu sunt excluse surprize sau decizii pe care le luați împreună legate de o plecare, o vacanță pe care ați tot amânat-o.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să ai o surpriză frumoasă de la partener sau de la cineva cu care lucrezi/colaborezi. Interacționezi bine cu toată lumea și atitudinea ta, dar și acțiunile, ar putea să te ajute să aplanezi un conflict între colegi.

 

Săgetător

 

Surprize și răsturnări de situație au loc astăzi la serviciu, iar planurile pe care le-ai stabilit se dau peste cap din cauza unor evenimente neprevăzute, a unor deplasări pe care trebuie să le faci neașteptat. Starea de sănătate s-ar putea îmbunătăți dacă realizezi că trebuie să faci o schimbare în stilul de viață.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sfera sentimentală. S-ar putea ca un dialog cu cineva apropiat, să te determine să-ți schimbi poziția în relație. Dacă ești singură, cauți metode de a-ți ocupa timpul, să te bucuri de viață până îți apare perechea.

 

Vărsător

 

Sectorul vieții de familie, treburile casnice și relațiile cu familia sunt preocupările tale de astăzi. S-ar putea, la un moment dat, pe parcursul zilei, să ai nevoie de un dialog cu cineva din familie pentru a-ți împărtăși niște trăiri, sentimente. Starea de agitație interioară va trece spre finalul zilei.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu informații surpriză. Totodată, la serviciu s-ar putea să rezolvi niște chestiuni organizatorice într-un mod original. Chiar dacă ai o dispoziție mai puțin bună și nu ești dispusă să discuți despre ce te frământă, nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că totul reintră în normal zilele viitoare.

 

related posts

Modifică setările cookies