Horoscop zilnic 7 noiembrie 2020. Vărsătorii iau o decizie fără cale de întoarcere, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de chestiunile casnice, în partea a doua a zilei ești interesată să găsești metode noi de relaxare și să mergi la o întâlnire cu prietenii. Posibil să ți se dea peste cap planurile și să rămâi acasă. Situația sentimentală pare că este singura care nu este afectată, așa că petreci o după-amiază plăcută împreună cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă o surpriză, pentru că este posibil să amâni o deplasare, să intervină un blocaj, în viața celor cu care aveai planuri pentru acest weekend să intervină niște evenimente neașteptate și să fii nevoită să anulezi tot.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei vei fi concentrată pe a face niște socoteli financiare, încasezi bani, faci plăți și încerci să nu depășești cu mult bugetul. În perioada următoare ai de returnat o datorie și ești nevoită să renunți la unele plăceri.

 

Rac

 

Dacă ai avut parte de o săptămână agitată la locul de muncă, dar și în ce privește sănătatea, astăzi vine rândul preocupărilor de natură financiară. Vei aborda un subiect sensibil în cuplu, legat de planurile voastre comune și până la finalul zilei vei răsufla ușurată că partenerul este de acord  cu toate propunerile tale.

 

Leu

 

Începi ziua cu mai puțină energie decât te aștepți, însă îți vei recăpăta forțele după prânz, când Luna ajunge în semnul nașterii tale. Aceasta îți va aduce optimism, bună dispoziție și o abordare relaxată a problemelor, care apar pe parcursul zilei și care au legătură cu chestiunile casnice.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să te caute unul dintre prietenii, cu care nu ai mai vorbit de mult și cu care ai avut mai multe divergențe. Încă ești supărată și nu ești dispusă să vă împăcați, însă partea bună este că veți reuși să discutați deschis și să îi spui nemulțumirile tale de la ultimul dialog.

 

Balanță

 

Astăzi, stai la povești cu prietenii și le ceri sfaturi legate de felul cum trebuie să-ți abordezi șefii pentru a obține o mărire salarială.  Totodată, este posibil să achiziționezi un bun pentru casă, care va depăși bugetul stabilit inițial.

 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru imaginea și statutul tău la locul de muncă. Te gândești să-ți schimbi domeniul de activitate, pentru că simți că te-ai plafonat. Vrei ceva mai dinamic și care să-ți pună în valoare abilitățile și experiența acumulată.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul asociat conștiinței și principiilor, îți aduce dialoguri cu cineva apropiat, despre proiectele tale personale. Îți vei susține cu tărie ideile și convingerile și ajungi la concluzia că trebuie să faci ceva pentru tine, să te pui mai mult în valoare.

 

Capricorn

 

Dacă în prima parte a zilei vei aborda un dialog cu partenerul de cuplu privind unele chestiuni gospodărești curente, în partea a doua a zilei, vei aborda subiecte pe teme financiare, iei legătura cu prieteni care au cunoștințe juridice, pentru a pune la punct un demers legal.

 

Vărsător

 

Dacă ai avut unele probleme cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii sau cu asociații, astăzi se reiau unele dialoguri de interes comun. Dacă vrei să renunți la un parteneriat, la o căsnicie, la o relație, îi anunți că nu mai este cale de întoarcere, tu având deja direcția stabilită.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi sectorul muncii și al sănătății, însă face niște aspecte dizarmonice cu Soarele din zodia Scorpion, poziționat în sectorul principiilor și sistemului de valori personale. Așadar, evenimentele care vor avea loc astăzi, au rolul să-ți întărească convingerea, că trebuie să faci o schimbare. În ce privește sănătatea, este recomandată odihnă, relaxare și să stai departe de suprasolicitare.

 

related posts

Modifică setările cookies