Horoscop zilnic 7 noiembrie 2021. Leii rezonează sentimental cu un bărbat neobservat până acum, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 7 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște dialoguri cu un prieten apropiat despre implicarea într-un proiect nou, care ar putea să-ți suplimenteze veniturile. Ai gânduri de schimbare a direcției profesionale. Ai primit niște oferte, care implică oportunități de dezvoltare, însă nu ești hotărâtă. 

 

Taur

 

Chiar dacă astăzi este o zi de weekend, preocupările tale sunt pentru încheierea unui contract, de pe urma căruia să-ți suplimentezi veniturile. S-ar putea să apară o sursă de venit dintr-o activitate de publicare, academică sau online. Cert este că te preocupă și viitorul tău profesional, dar și mediul de lucru, principiile și convingerile după care te ghidezi în viață.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de situația financiară și de o schimbare pe care dorești să o faci în administrarea banilor. Folosește energia micului benefic Venus pentru a deschide un cont de economii sau pentru a returna o datorie. Partenerul va susține cea mai mare parte a economiilor.

 

Rac

 

Astăzi, preocupările tale se îndreaptă spre activitatea profesională. Poți intra într-o perioadă nouă profesională, să începi proiecte noi, să-ți reorganizezi sarcinile, astfel încât totul să meargă mult mai bine ca până acum, să se vadă rezultate și șefii să fie mulțumiți.

 

Leu

 

Ești foarte activă, astăzi, în planul sentimental și încerci să redescoperi pasiunea, să acorzi mai mult timp nevoilor partenerului. Dacă ești singură și-ți dorești o relație, fii atentă în jurul tău, pentru că sigur este cineva pe care nu l-ai observat și cu care ai putea să rezonezi!

 

Fecioară

 

Astăzi ai preocupări pentru casă și familie și mai ales pentru copii, dacă ești părinte. Dacă în prima parte a zilei te ocupi de treburile gospodărești, în partea a doua cauți metode noi de relaxare și de petrecere a timpului cu cei dragi. Totodată, gândurile tale se îndreaptă spre nevoia de siguranță de care ai nevoie și pe care o găsești doar acasă.

 

Balanță

 

Ești foarte activă, astăzi, în planul comunicării și deplasărilor. Toată ziua ai ceva de facut. Dialogul cu partenerul de cuplu s-ar putea să-ți aducă niște răspunsuri la o problemă în cuplu. Totodată, ai dispoziție de a învăța lucruri noi, comunici mai ușor și ești mult mai conectată la viața socială.

 

Scorpion


Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa banilor, poate aduce încasări de bani, dar și cheltuieli. Posibil să cumperi un cadou pentru cineva sau ai intenția să faci o mică petrecere dacă-ți sărbătorești ziua de naștere.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care-ți traversează casa personalității, îți aduce o deplasare în scop de agrement, relaxare. Poți pleca în afara orașului, într-o drumeție sau poate doar vizitezi niște rude și te bucuri de relaxare în natură, încerci să te deconectezi de agitația cotiadiană din timpul săptămânii. 

 

Capricorn

 

S-ar putea să ai niște revelații, astăzi, odată cu tranzitul Lunii prin sectorul lucrurilor ascunse și a frământărilor interioare. Vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă și ajungi la concluzia că este momentul să lași în urmă unele mentalități învechite și să fii deschisă noului. Totodată, ai spor și randament intelectual ridicat dacă lucrezi la un proiect pentru o colaborare extraprofesională.

 

Vărsător

 

Simți, astăzi, un elan și faptul că trebuie să faci niște schimbări în viața și în planurile tale de viitor. Te preocupă și sectorul financiar și încerci să socializezi mai mult cu cei cu care desfășori activități, în căutarea unor noi proiecte și suplimentarea veniturilor.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, mai ales dacă te afli într-un grup de prieteni, care-ți face o propunere tentantă, să pornești pe un drum nou profesională. Momentan poți doar să te gândești, să faci un plan în secret și decizi mai târziu.

 

Elon Musk rezolva foametea în lume

related posts

Modifică setările cookies