Horoscop zilnic 7 noiembrie 2022. Berbecii se confruntă cu frustări de natură financiară, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 7  noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în tranzit prin casa banilor și Venus prin casa avantajelor financiare, într-un aspect tensionat cu Saturn din zodia Vărsător, este posibil să te confrunți cu nemulțumiri și frustrări de natură financiară. Pot să apară și dispute în cuplu din cauza banilor. Din punct de vedere financiar este recomandat să ai o atitudine responsabilă.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează casa personalității, iar Venus, guvernatoarea ta, traversează casa relațiilor, însă formează un aspect tensionat cu sectorul carierei, semn că vei avea parte de nemulțumiri într-un context profesional. Și cu persoanele cu autoritate din viața ta pot să apară tensiuni.

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Taur și Venus în tranzit prin casa muncii, în aspect dizarmonic cu Saturn din casa principiilor și credințelor, este posibil să iasă la suprafață niște secrete. De asemenea s-ar putea să fie nevoie să te ocupi mai mult de sănătate, să schimbi programul și rutina zilnică, să lași în urmă niște mentalități, care te opresc din progres.

 

Rac

 

Luna îți traversează casa prietenilor, iar Venus, guvernatoarea acestui domeniu, se află în casa distracției și aventurilor romantice. Prin urmare, s-ar putea să-ți faci planuri cu prietenii sau cu partenerul de cuplu. Însă lucrurile pot fi date peste cap, pentru că registrul astral aduce niște discuții în contradictoriu legat de bugetul comun sau de viața intimă.

 

Leu

 

Cu Luna în zodia Taur pe casa carierei și Venus, guvernatoarea sferei profesionale, plasată în casa familiei, în aspect tensionat cu Saturn din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, se întrevede o zi tensionată la capitolul relații. Posibil să ai discuții despre casă, petrecerea timpului liber, activitatea profesională, care se desfășoară și-n afara orelor de lucru.

 

Fecioară

 

Deși încerci să-ți schimbi mentalitățile și gândirea, astăzi, s-ar putea să-ți susții cu tărie convingerile și să nu vrei să lași deloc de la tine. Atitudinea pe care o adopți îți aduce tensiuni în relațiile cu ceilalți, în special cu colegii de serviciu. Este posibil să fie nevoie să te ocupi și de sănătate.

 

Balanță


Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, se află în aspect tensionat cu Saturn din sectorul iubirii, aventurilor romantice și copiilor. Prin urmare, contextul astral aduce tensiuni în relație și blocaje sentimentale. La fel și-n relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Posibil să nu mai să achiți o vacanță și să nu mai pleci într-un sejur.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, în care Venus, guvernatoarea casei relațiilor, se află în aspect tensionat cu Saturn din casa vieții de familie, locuinței, vine să scoată la suprafață unele nemulțumiri legate de familie și spațiul de locuit. De asemenea, este posibil să vrei să faci niște schimbări, dar partenerul sau familia să nu fie de acord.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să afli niște secrete sau lucruri ascunse de către unii dintre colegi sau membri ai familiei și nu-ți pică tocmai bine. Dacă ai de făcut niște deplasări este posibil să fie presărate cu evenimente neprevăzute, să întârzii la o întâlnire sau chiar poate să uiți să te prezinți. Încearcă și fă-ți un plan de acțiune încă de dimineață, pe care încearcă să-l respecți!

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi casa sentimentală, iar Venus tranzitează casa relațiilor de prietenie și a proiectelor de viitor. Pentru că formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa banilor și valorilor, este posibil să apară probleme financiare sau să amâni o surpriză cu care doreai să-ți surprinzi partenerul.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi și aspectul tensionat pe care Venus, din sectorul familiei și locuinței, îl formează cu Saturn din casa personalității, poate aduce conflicte din cauza unor decizii pe care vrei să le iei fără să te consulți cu familia. Dacă reușești să nu mai manifești o atitudine autoritară și să te consulți și cu cei cu care locuiești, atunci tensiunile or să dispară.

 

Pești

 

Posibil astăzi să te simți blocată și să nu-ți poți exprima sentimentele, să nu poți împărtăși ce simți nimănui, oricât de apropiat ar fi. Totoadă, aspectul dizarmonic pe care Venus din casa principiilor îl formează cu Saturn din casa frământărilor interioare, ar putea duce la conflicte verbale, reproșuri și discuții în contradictoriu. Este felul tău de a reacționa într-o situație, în care nu știi cum să procedezi.

related posts

Modifică setările cookies