Horoscop zilnic 7 octombrie 2020. Săgetătorii se pot îmbolnăvi dacă nu iau măsuri, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 7 octombrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o situație de natură financiară, în care trebuie să iei o decizie și nu știi ce să faci. Surprizele vor fi la tot pasul și dacă alegi să faci o investiție financiară, îți asumi decizia, pentru că ai putea pierde o sumă de bani.

 

Taur

Începând de dimineață te preocupă administrarea unor bani pe care îi încasezi, însă te lovești de refuzul partenerului de cuplu de a fi de acord cu tine privind destinația unei părți din suma încasată. Trebuie să găsești o cale de mijloc și nu știi cum să procedezi. Până în partea a doua a zilei, primești un sfat util de la o colega/ prietenă.

 

Gemeni

Rezolvi astăzi o serie de chestiuni, care privesc sarcinile de la locul de muncă, dar și privind sănătatea. Posibil să-ți fi programat niște consultații sau intenționezi să-ți faci investigațiile anuale. La serviciu poate să apară o situație, care să-ți dea planurile peste cap în partea a doua a săptămânii.

 

Rac

Întâmpini astăzi o problemă la serviciu, însă ai ajutor de la colegi, mai ales dacă ai preluat de curând un proiect și sunt momente în care nu te descurci. Totodată, trebuie să iei niște decizii în cuplu, care privesc spațiul de locuit și nu știi încotro să înclini, spre părerea partenerului de cuplu sau a unui prieten apropiat.

 

Leu

Te gândești tot mai des dacă să-ți schimbi jobul și să ai afacerea ta. Vrei mai multă libertate și începi să faci tot felul de planuri pe termen lung, strategii. Și dialogcul cu niște prietenii ar putea să te ajute, mai ales că vorbiți de mai mult timp să vă asociați.

 

Fecioară

Astăzi apare o situație neprevăzută la locul de muncă și dacă ești nevoită să susții o prezentare, un proiect, lucrare sau plan, vei avea surpriza plăcut, pentru că interlocutorii vor îmbrățișa ideile tale revoluționare.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru planurile tale personale. Chiar dacă primești o ofertă tentată de job sau colaborare, vei ține cont mai mult de principiile și sistemul tău de valori decât de ofertă. Nu accepți să schimbi ceva în viața ta profesională, decât atunci când simți că rezonezi cu cei cu care ar trebui să lucrezi.

 

Scorpion

Te confrunți astăzi cu unele situații care vizează finanțele tale. Ai intenția să organizezi o petrecere de ziua ta și încă nu știi pe ce bani să te bazezi. Aștepți să recuperezi niște bani, o datorie pe care trebuie să ți-o returneze cineva din familie sau un prieten.

 

Săgetător

Ai parte astăzi de confruntări cu partenerul de cuplu, care vizează activitatea ta de la serviciu și timpul petrecut în detrimentul familiei. Trebuie să găsești un echilibru între cele două și să nu mai stai peste program, mai ales că suprasolicitarea ar putea să-ți aducă și unele probleme de sănătate, dacă nu iei măsuri din timp.

 

Capricorn

Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru tine astăzi, însă pot să se ivească niște probleme în sfera sentimentală și gândul să-ți fie cum să rezolvi problemele apărute neașteptat în cuplu. Posibil deciziile pe care le vei lua să fie influențate și de cineva apropiat, cu mai multă experiență de viață.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi favorizează petrecerea timpului cu partenerul de cuplu sau copiii. Prin urmare, organizezi, la finalul zilei, o seară pe care să o petreci cu cei dragi. Totodată, te preocupă pasiunile tale, în care vrei să investești.

 

Pești

Configurația zilei de astăzi favorizează petrecerea timpului cu familia. Așa că, după activitățile de la serviciu, îi strângi pe toti și petreceți o seară în familie. Vei avea ocazia să deschizi și subiecte, care privesc chestiunile casnice și cum să vă gospodăriți mai bine.

 

Educație sexuală pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies